ENERGIAA VÄREISTÄ KAUKLAHDESSA

15.8. - 1.12.2017 @ KAUKLAHDEN ASEMAN TUNNELI JA PALTTINAN ASUKASPUISTO, KAUKLAHDEN ASEMA, HANSATIE 3 JA KYLÄTALO PALTTINA, TEGELHAGEN 4, Espoo

Hakemus: 1500 €

MAALATAAN JA RAKENNETAAN IDYLLISEEN KAUKLAHDEN KYLÄKESTUSTAAN LASTEN JA NUORTEN KÄYTTÖTAIDETEOKSIA. TOINEN TUO ILOA ASEMAN TUNNELIIN KATUTAIDETEOKSENA JA TOINEN LEIKITTÄVÄNÄ VEISTOKSENA PALTTINAN ASUKASPUISTOSSA. TEOKSISTA VÄLITTYY ILO JA ENERGIA OMAAN ASUINPAIKKAAN.

KAUKLAHDEN KYLÄ ON ELÄVÄ JA NOPEASTI KASVAVA KAUPUNGINOSA LÄNSI-ESPOOSSA (TÄNÄ VUONNA 10 000 ASUKKAAN RAJA MENEE RIKKI!).
ESPOON VANHIMMAN ASUINPAIKAN KESKELLE RAKENTUU HISTORIALLISEEN MILJÖÖSEEN UUTTA, JA TALOJEN VÄRITYS ONKIN OLLUT ’KYLÄKESKUSTASSAMME’ ILON JA YLPEYDEN AIHE.
NYT VÄRIÄ KAIVATTAISIIN MYÖS KAUKLAHDEN HISTORIALLISEN ASEMAN ALIKULKUTUNNELLIIN SAMALLA OSALLISTAEN JA SITOUTTAEN ALUEEN NUORIA. ANKEA JA PIMEÄ ALIKULKU KAIPAA VIRTAA JA VÄRIÄ, JOTA SAATAISIIN SUUNNITTELEMALLA SEN SEINIIN TAIDETEOS YHDESSÄ ALUEEN NUORTEN (NUORISOTILA JA ALUEEN KUUSI KOULUA) KANSSA. MYÖS TOTEUTUS TAPAHTUISI NUORTEN VOIMIN.
KYLÄTAIDE JATKUISI SAMATEEMAISENA KESKELLÄ KYLÄÄ SIJAITSEVAN KYLÄTALON PUISTOON, JOHON NUOREMMAT LAPSET SUUNNITTELISIVAT LEIKKIÄ KESTÄVIÄ TEOKSIA. TOTEUTUS TAPAHTUISI YHDESSÄ ESPOON KAUPUNGINPUUTARHAN YMPÄRISTÖMUOTOILIJAN KANSSA.
MOLEMPIEN TEOSTEN (ASEMALLA MAALAUKSIA, JA PUISTOSSA LEIKKIIN SOPIVIA ’VEISTOKSIA’) SUUNNITTELUSSA OLISI MUKANA MYÖS PAIKALLISEN TAIDEYHDISTYKSEN, KUNINKAANTIEN TAITEILIJOIDEN SEKÄ PAIKALLISEN (LASTEN) KUVATAIDEKOULUN HENKILÖITÄ.
KAUPUNGINOSAYHDISTYS KAUKLAHTI-SEURA RY KOORDINOI HANKETTA (ESPOON KAUPUNKI, VR, ALUEET KOULUT JA PÄIVÄKODIT, MUUT YHDISTYKSET) JA JÄRJESTÄÄ SUUNITTELUTILAISUUDET JA HANKKII LUVAT JA MATERIAALIT.

Jaa

86

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova