Flipperin SM-kisat

9.9. - 10.9.2017 @ Ravintola Seiväs, Vapaudenkatu 16, Lahti

Hakemus: 1500 €

Jackpot! Multiball! Special! Danger! Tilt!

Suomen Flipperinpelaajat ry:n järjestää 20 vuoden tauon jälkeen Flipperin SM-kisat Lahdessa! SM-kisat on järjestetty viimeksi vuonna 1996 ja silloinkin Lahdessa, Suomen baariflipperipääkaupungissa.

SM-kisat pelataan 9.-10. syyskuuta Lahdessa. Paikkana on Ravintola Seiväs osoitteessa Vapaudenkatu 16. Kilpailu on kaikille avoin (ei ikärajaa). Osallistumismaksu on yhdistyksen jäseniltä 20 euroa ja muilta 25 euroa. Jokainen osallistuja pääsee pelaamaan vähintään 12 peliä kisakoneilla, sunnuntain jatkopeleissä vielä lisää.

Suomen Flipperinpelaajat ry haluaa tuoda Suomen mestaruustittelin taas kartalle ja edistää hienoa sekä taitoa vaativaa lajia, flipperinpelaamista. Flippereiden pelaaminen on mukava ja sosiaalinen harrastus, jossa pelataan toisia vastaan kaksin tai jopa nelinpeleinä. Flippereiden kultakausi oli 70-luvun lopulta 90-luvun puoliväliin, jolloin lähes jokaisessa kuppilassa, huoltoasemilla ja leffateattereissa sijaitsi kone tai useampikin. Nyt peli tekee uutta tulemistaan ja uusia koneitakin julkistetaan muutama vuodessa eri valmistajilta. Myös vanhoja koneita on säilynyt hyvässä kunnossa harrastajien hoivissa ympäri Suomea.

Tervetuloa mukaan kisailemaan ennakkoilmoittaumalla osoitteessa www.flipp.fi tai voit myös tulla paikanpäälle osallistumaan.

Saamiemme tietojen mukaan viimeksi SM-kisat on järjestetty 20 vuotta sitten vuonna 1996. Siihen asti kisoja järjestettiin vuosittain ja mukana järjestelyissä oli myös raha-automaatteja operoinut Pelika Oy ja RAY.

Nyt toiminta perustuu vapaaehtoiseen yhdistystoimintaan, jossa haluamme edistää flipperinpelaamisen harrastamista yleisesti sekä kilpailupelaamistakin. Haemme Helenin stipendiä, jotta voimme järjestää suomalaiselle flipperikansalle loistavat kisat ja lisätä kisojen näkyvyyttä ennakkomarkkinoinnilla. Stipendin avulla voimme myös parantaa vielä merkittävästi kisan seuraamista sekä paikan päällä että internetin kautta nykyteknologialla mahdollistuvien striimauspalvelujen avulla.

Lahdessa on tällä hetkellä eniten flippereitä julkisilla paikoilla, lähinnä erilaisissa ravintoloissa ja baareissa. Aktiivisia paikkakuntia ovat myös Mikkeli, Helsinki, Tampere, Kurikka ja Kouvola. Haluamme nyt nostaa vielä Lahden sykettä lisää tämän lajin parissa ja tuoda lisää viihdettä kaupunkilaisten sormenpäihin sekä tuoda vanhoja kulta-aikojen pelaajia takaisin multiball-muistoihin!

Twitter

#flipperin-sm-kisat

WWW

http://www.flipp.fi

Jaa

299

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova