FREE FALL FEST & FREE FALL KIDS

5.8. - 6.8.2017 @ Kulttuurikeskus Vernissan sisä- ja ulkotilat, TIKKURILANTIE 36 , Vantaa

Hakemus: 1500 €

FREE FALL FEST / FREE FALL KIDS

Kulttuuria kaikissa väreissä 5.-6.8.2017 / www.freefallfest.net

1) Oletko halunnut päästä esiintymään festivaaleille lempiartistisi kanssa samalle lavalle? Nyt se on mahdollista sillä kuka tahansa yleisöstä voi tulla vaikka päälavalle esiintymään/ilmaisemaan itseään laulamalla, tanssimalla, perkussioita läpyttämällä jne. Ennakkoon ilmoittautuneet jamittelijat saavat jamipassin, jolla pääse ilmaiseksi festivaaleille. Tyyli on vapaa, sillä Free Fall Orkesteri soittaa mitä vain tyyliä leuatloksauttavalla ammattitaidolla.
Kyseinen konsepti on toiminut upeasti jo 10 vuoden ajan pääkaupunkiseudulla ja nykyään klubi toimii Ugglassa (Annankatu 10), Sellosalissa sekä Kulttuurikeskus Vernissassa.

2) Singa Karaoke-klubilla voit harjoitella omaa kappalettasi ennen H-hetkeä.

3) haluatko esiintyjäksi ensi vuonna? Meidän "tee se itse"-lavalla voit tehdä itsestäsi videon Free Fall raadille, joka valitsee voittajat esiintymään seuraavan vuoden festivaaleille.

Free Fall Fest on täysin uudentyyppinen musiikkifestivaali Kulttuurikeskus Vernissan alueella aivan Tikkurilan juna-aseman kupeessa. Festivaali on suunnattu kaikenikäisille rytmimusiikin ystäville aina vauvasta vaariin.
Festivaali jakautuu kahteen eri festivaaliin. Lauantaipäivä kulkee Free Fall Fest-nimellä ja sunnuntai Free Fall Kids.
Festivaalin järjestäjänä toimii Vantaan elävän musiikin yhdistys (Velmu ry) yhteistyössä JKL Productions Oy:n ja Kulttuurikeskus Vernissan kanssa. Hankkeen pääyhteistyökumppanit ovat Vantaan Kaupunki, Vantaan Energia sekä F-Musiikki.

Free Fall Fest – Rakkauden festivaali

Free Fall Fest on rakkauden, ystävyyden, hyvän mielen ja ilon festivaali värikkäine somistuksineen sekä monipuolisine ruokatarjoiluineen. Festivaaleilla pyritään saamaan aikaiseksi lämminhenkisen kyläfestivaalin tunne. Festivaalialue täyttyy erilaisista kojuista ja palvelupisteistä. Ruoka- ja juomatarjonta ovat monipuolisia.
Festivaalin taiteellinen johtaja on jazzmusiikin maisteri, multi-instrumentalisti Kalevi Louhivuori. Hänen työparinaan toimii kulttuurituottaja Jan Vaaka.
Lauantaipäivän musiikkitarjonta keskittyy suomalaisten artistien esittämään Soul,
Funk, Rock, R&B, Reggae, World Music, Electro ja Alternative Pop-musiikkiin.
Lauantaipäivänä lavoilla esiintyy Emma Salokoski, Osmo Ikonen, Juho Pitkänen & Room Full Of Hendrix, Hoippu Orkesteri, Trespassers, Eternity Hours ja Variant.

Lasten sunnuntaipäivän musiikkitarjonnasta vastaavat Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu, Takuumiehet. Tämän lisäksi Vernissassa nähdään Marjatta Pokelan lastenooppera Mörrimöykyn suvi Louhivuorien, Sarioloiden ja Ikosten musiikkisukujen esittämänä.

Free Fall Fest Orchestra

Festivaalin pääartisteja komppaa Kalevi Louhivuoren luotsaama Free Fall Fest Orchestra erilaisine kokoonpanoineen. Yhtye koostuu monipuolisista musiikin ammattilaisista sekä kutsutuista ja kutsumattomista jamivieraista.

Festivaalin muu tarjonta

Festivaaleilla on useita erilaisia taidepajoja ja näyttelyitä eri tiloissa ympäri Vernissaa. Jazzillisesti mukaansatempaava Alvi’s Dixie Stompers kuljettaa yleisöä ympäri Vernissan lähikatuja iloisessa New Orleans-kulkueessaan ja vierailee myös festivaaleilla. Sunnuntaina lapsille on luvassa oma musiikkikulkueensa, jossa pääsee paukuttamaan kaikenlaisia hauskoja rytmisoittimia.

Visiomme on vahvistaa ihmisten luovuutta ja yhteenkuuluvuudentunnetta tuomalla esiintymistilaisuuksia erityisesti nuorille ja luoda jokavuotinen festivaali jossa jokainen voi kokeilla omia rajojaan. Ihmiset pääsevät esim. maalaaman, laulamaan, soittamaan, rakentamaan soittimia, tanssimaan sekä piirtämään sarjakuvia ammattilaisten avulla.

Twitter

#freefallfest

WWW

http://www.freefallfest.net

Jaa

32

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova