Haamujen Kierros 2017

10.11.2017 @ Kukkusnummi, Teollisuustie, Sammatti, Lohja

Hakemus: 1500 €

Suuren suosion saavuttanut Haamujen Kierros järjestetään jo viidennen kerran. Kyseessä on perjantaina 10.11.2017 järjestettävä, kaikille tarkoitettu ilmainen ulkoilutapahtuma Sammatin Kukkusnummen pimeässä metsässä. Heijastimin merkitylle reitille lähetetään matkaan pienissä ryhmissä klo 17-19 välillä. Matkan varrella voi kulkea haamu sinua vastaan ja pääset puuhastelemaan paikallisten yhdistysten tehtävärasteille.

Tarjolla on kaksi reittiä (n. 3km ja 1,5km), joiden lähtö- ja maalialue ovat samassa paikassa. Metsässä on pimeää, joten tarvitset mukaasi heijastinliivin ja taskulampun.

Reitin kiertäneille on tarjolla makkaraa ja mehua ja Vanhempainyhdistys Viidakkorummun puffetista voi ostaa mm. kahvia ja leivonnaisia.

Haamujen kierros on ollut huikea menestys jo useamman vuoden ja tänä vuonna tapahtumaan odotetaan yli 1000 kävijää. Kierros houkuttelee ulkoilemaan vielä pimenevinä iltoinakin ja korostaa heijastimien tärkeyttä. Toivomme stipendiä tapahtumalle, jotta voimme panostaa siihen 100 vuotisen Suomen juhlavuotena aikaisempia vuosia enemmän.

Jaa

125

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova