Hattujuhlat

24.8.2017 @ Käpylän pysäkki (Käpyrinteen palvelutalo) , Ilmattarentie 2, Helsinki

Hakemus: 1500 €


Geroclub, hyväntekijöiden joukko, lahjoitti Gerogaalassa 2016 hankkimansa varat Käpyrinne ry:n asukkaiden iloksi. Lahjoituksen avulla aloitettiin Käpylän pysäkin aisti- ja perinnepuutarhan rakentaminen. Luonnon ja puutarhanhoidon mielenterveydelle hyvää tekevistä vaikutuksista vakuuttunut mielen hyvinvoinnin asiantuntija Pirkko Lahti on toiminut hankkeen veturina. Aisti- ja perinnepuutarhaa on viety eteenpäin vapaaehtoistoiminnan periaatteiden mukaisesti talkootyötä tehden.
Puutarhan valmistumista juhlistetaan Hattujuhlien merkeissä 24.8. klo 14-18.

Ohjelmassa puutarhakatselmuksen lisäksi mm. laulua ja balettitanssia.
Ja tietenkin Iloista menoa ja meininkiä!
Kahvi- ja kakkutarjoilu!
Pukeutumiskoodina hattu.

Juhlaan ovat tervetulleita kaikki Käpyrinteen asukkaat, omaiset, vapaaehtoiset, henkilökunta, lahjoittajat, talkoolaiset ja kaikki asiasta kiinnostuneet!

Puutarha tarjoaa asukkaille ja heidän läheisilleen, päivätoiminnan asiakkaille sekä myös muille vieraillemme mahdollisuuden virkistymiseen, luontokokemukseen, osallistumisen ja yhteisöllisyyden kokemuksiin. Puutarha on toiminnallisen työn väline, joka rikastuttaa ikääntyneiden aistikokemuksia ja vahvistaa toimijuutta.

Toivomme saavamme tapahtumastipendin, jotta pystymme mahdollistamaan lähialueella asuvien ikääntyvien osallistumisen hattujuhliimme tarjoamalla toimintakyvyltään rajoittuneille vanhuksille kuljetuksen tapahtumaamme.

Stipendin avulla varmistetaan aisti-ja perinnepuutarhan rakentamisprosessin jatkumoa.

Twitter

#käpyrinne #käpylänpysäkki #greencare #parempivanhuus #iloaarkeen #iloajahohdokkuuttaarkeen #mielenhyvinvointia #asukastoiminta

WWW

http://www.kapyrinne.fi

Jaa

32

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova