Helsinki Pride

26.6. - 2.7.2017 @ Tallberginkatu 1 C, Helsinki

Hakemus: 1500 €

Helsinki Pride -viikon järjestää Suomen suurin alueellinen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen hyvinvointia ja oikeuksia edistävä järjestö HeSeta ry – lähes täysin vapaaehtoisvoimin. Helsinki Priden tavoitteena on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien edistäminen ja näkyvyyden lisääminen.

Helsinki Priden teema 2017 on Vapaus ja vastuu. Viikko sisältää erilaista ohjelmaa keskustelutilaisuuksista työpajoihin ja taiteeseen sekä lukuisiin juhliin myöhään yöhön. Oman isomman kokonaisuuden muodostaa nuoremmille suunnattu Nuorten Pride.

Helsinki Pride juhlistaa ja alleviivaa meidän kaikkien vapautta olla sellaisia kuin olemme, ja toisaalta muistuttaa meitä siitä vastuusta, että yhteiskuntamme ei ole vielä tasa-arvoinen tai yhdenvertainen kaikille.

Miksi Helsinki Pride? Koska se on Suomen suurin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia ajava ja juhlistava tapahtuma, joka tuo hurjan määrän yksittäisiä tapahtumia, väriä, iloa, tapaamisia ja asiaa Helsinkiin joka kesä - mutta se toteutetaan hartiavoimin. Helsinki Pride on instituutio ja tärkeä osa kesää. Tapahtuman taloudellinen tilanne on kuitenkin joka vuosi yhtä tiukilla, ja ilmaistapahtuman tulorakenne nojaakin käytännössä vain yritysten myöntämään tukeen ja yhteistyökuvioihin. Voittoraha menisi suoraan tapahtuman toteutukseen!

Twitter

#helsinkipride #vapausjavastuu

WWW

http://www.helsinkipride.fi

Jaa

57

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova