Helsinki Puppy Parade

17.9.2017 @ Kaivopuisto, Puistokatu 2, Helsinki

Hakemus: 1500 €

Helsinki Puppy Parade on Kaivopuistossa järjestettävä koirien pentuparaati. Koirat kulkevat puiston läpi kulkevan paraatireitin, jonka varrella ihmiset pääsevät ihastelemaan ihania karvapalloja.

Nyt viidettä kertaa järjestettävä paraati on tarjonnut useaan otteeseen kaupungin koirille ja ihmisille ilon hetkiä. Tapahtuma pulppuaa positiivista energiaa, ja palautteena kuulemme aina ihmisten lähtevän tapahtumasta onnellisina ja hymyillen.

Nimestä huolimatta kaikenikäiset koirat ovat tervetulleita tapahtumaan. Aiemmissa paraateissa tuhannet ihmiset ovat päässeet ihailemaan satoja koiria. Syksyllä haluamme viedä tapahtuman seuraavalle tasolle ja täyttää Kaivarin positiivisella kaupunkienergialla, joka leviää hymyissä koko kaupunkiin.

Paraatin aika klo 14-18, kulkue noin klo 15-17. Tapahtuma on maksuton ja lapsiystävällinen.

Perustelut
Tapahtuman kasvaessa myös yleisön ja koirien tarpeet kasvavat. Haluamme parantaan osallistujien kokemusta tarjoamalla paremmat palvelut ja olosuhteet paraatissa. Pidämme edelleen aiemmista paraateista tutun helposti lähetyttävän luonteen, mutta stipendin avulla hankkisimme tapahtumaan tarvittavat materiaalit, rekvisiitat, henkilöstön, palvelut ja järjestelyt. Stipendin avulla turvataan myös tulevien tapahtumien kehitystä ja innovoidaan myös uusia kehitysideoita mitä Helsinki Puppy Parade tarjoaisi kaupunkilaisille.

Twitter

#helsinkipuppyparade

WWW

https://puppyparade.fi

Jaa

323

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova