Herttoniemi Block Party

26.8.2017 @ Herttoniemen teollisuusalue & Vanha Herttoniemi , Asentajanpuisto, Laivalahdenkatu, Helsinki & Oravapuisto, Karhutie, Helsinki

Hakemus: 1500 €

Toista kertaa järjestettävä Herttoniemi Block Party täyttää Herttoniemen teollisuusalueen jälleen bändeillä, katukeittiöillä ja Itä-Helsingin kovimmalla meiningillä. Musiikkia ja muuta ohjelmaa on tarjolla koko päivän niin teollisuusalueen Asentajanpuiston ympäristössä kuin Vanhan Herttoniemen Oravapuiston HBP-Perhepuistossa.

Herttoniemi Block Party on Herttoniemen alueaktiivien vapaaehtoisvoimin järjestämä tapahtuma, joka mahdollistetaan alueen yritysten ja yhteistyökumppaneiden avulla. HBP on kaikille avoin ilmaistapahtuma, joka yhdistää Herttoniemen ja lähialueiden asukkaat yhteiseen juhlapäivään. HBP:n toimintaa ohjaa "asukkaalta asukkaalle" -ideologia, jossa tavoitteena on tuoton sijaan elävöittää kaupunginosaa, vahvistaa paikallisia verkostoja, sekä luoda areena, jossa paikalliset artistit ja suomalaisen musiikin kärkinimet voivat esiintyä rinta rinnan. Tänä vuonna HBP:n musiikkitarjonta liikkuu herkästä tunnelmoinnista räp-biitteihin ja rock´n´rolliin - festariartisteina nähdään mm. Sydän, sydän, Atomirotta, Aivovuoto, Yona yhtyeineen.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestettyä tapahtumaa kiiteltiin erityisesti sen siisteydestä, rauhallisesta sujumisesta, koko perheelle suunnatusta ohjelmasta, harmaan teollisuusalueen elävöittämisestä sekä paikallisen kulttuurin rikastuttamisesta itä-Helsinkiin sopivalla konseptilla. Viime vuoden tapahtuma saavutti suuren suosion jopa 20 000 kävijällään sekä sai tunnustusta myös kirjasto- ja kulttuurilautakunnan "Vuoden kulttuuriteko"-kunniamaininnalla.

Tässä tapahtumassa, jos missä, on kaupunkienergiaa!

Herttoniemi Block Party on täysin paikallisten asukkaiden vapaaehtoisvoimin järjestämä tapahtuma, josta kukaan ei saa tuloja - eivät bändit eivätkä järjestäjät.

Laajan alueen ja monen lavan kaupunginosafestivaalia ei kuitenkaan voi järjestää täysin ilman kuluja, joita tulee mm. lavoista, erityistekniikasta, turvallisuudesta ja logistiikasta. Helenin Suomen Parasta Kaupunkienergiaa -stipendi olisi tarpeellinen lisä niukkaan budjettiimme.

Yhdessä teemme Helsingistä elävämmän, hauskemman, yhteisöllisemmän ja paremman!

Twitter

#HBP17

WWW

http://www.herttoniemiblockparty.fi

Jaa

158

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova