Jymy Cup

5.8. - 6.8.2017 @ Auran kaikki jalkapallokentät, Kisatie 12-15, Aura

Hakemus: 1500 €

Jymy Cup Aura on Auran Palokunnan Urheilijoiden järjestämä iso jalkapallon junioriturnaus 6-10 vuotiaiden lasten liikunnan ja ilon kunniaksi, turnaus on Jymy jäätelötehtaan sponsoroima ja turnauksessa tehdään takuulla kesän makeimmat maalit!
Turnaus on tänä vuonna jo kolmatta vuotta peräkkäin ja turnauksen huikea kuvauskisa jatkaa turnauksen jännityksen aina turnauksen jälkeiseen ma iltaan klo 22 asti! Ympäri suomea perheet jännittää poppareiden kera että mitkä kolme joukkuetta omalla kisakuvallaan keräävät eniten ääniä ja voittavat Jymy palkinnon joka sisältää jäätelöt, ilmaisen turnauspaketin seuraavalle vuodelle sekä Kuvauskisan voittajat pokaalin! Viime vuonna pääsimme jo Facebookin osalta lähes 30 000 tavoitettuun henkilöön ja tänä vuonne turnaus on jälleen entistä isompi ja tavoitteena siis rikkoa vanhat ennätykset. Turnaus on 4000 asukkaan Auralle melkoinen piristysruiske kun juniorijalkapallo tuo viikonlopun ajaksi Auraan noin 3500 henkilöä, futiskarnevaalit siis luvassa kaikelle tapaa!
Tapahtuma piristää niin kylän yrittäjien kuin asukkaidenkin elämää melkoisesti.

Olemme Aurassa APU:n osalta viimeiset kaksi vuotta keskittyneet positiivisten uutisten ja asioiden julkaisuun ja tekemiseen. Jymy Cup on koko seuran yhteinen voimannäyte joka tuo iloa ja elämää koko paikkakunnalle! Tapahtumalla kerätään varoja seuran juniorien olosuhteiden kehittämiseen ja halutaan rakentaa oman alueen jalkapallokulttuurille uudenlaista pohjaa, jossa arvostetaan sitä että asiat tehdään kunnolla, koska pohjalta se pienikin ponnistaa.
Haluamme tehdä turnauksestamme joukkueille kesän parhaan kokemuksen ja pyrimme tekemään kaikki asiat paremmin kuin monessa muussa paikassa tehdään vaikka Suomalaiseen ajatusmaailmaan kuuluukin se että haetaan esimerkiksi taho jossa asiat ovat vielä huonommin hoidossa. Me haluamme seurana, tapahtuman järjestäjänä ja yhteisönä näyttää kaikille että Suomalaista kulttuuriakin voidaan muuttaa ja asiat voidaan tehdä paremmin ja omalla tekemisellä pyrkiä näyttämään mallia myös muille. Tervetuloa Auraan!

WWW

http://www.auranpalokunnanurheilijat.net

Jaa

119

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova