Katos! Kallion kesäteatterifestivaali

14.6. - 16.6.2017 @ Dallapén puisto, Aleksis Kiven katu 1–3, Helsinki

Hakemus: 1500 €

Katos! Kallion kesäteatterifestivaali tarjoaa jälleen yleisölle monimuotoisen kattauksen esittäviä taiteita ja yhteisöllistä tunnelmaa. Dallapén puistossa 14.–16.6. järjestettävä festivaali ei piittaa tyylilajien rajoista – ohjelmisto on täynnä elämyksellisiä esityksiä teatterin kaikilta laidoilta.

Kolmatta kertaa järjestettävillä festivaaleilla esiintyvät muun muassa nykysirkusryhmä Zero Gravity Company, improvisaatioteatteri Himokas Peura sekä Tanssiteatteri Pinta. Mukana ovat myös englanninkielistä draamaa esittävä Thespians Anonymous, kontulalainen TeKo ja työssäkuntouttamisyksikkö Uusix-verstaan soveltavan teatterin ryhmä. Lavalla nähdään jälleen myös useita nuorten ryhmiä. Liput esityksiin maksavat 0–10 €.

Katos! tarjoaa esiintymistilan ilman vakituisia tiloja toimiville kulkuteattereille, joiden esitykset jäävät usein taiteelliseen tasoonsa nähden liian vähälle huomiolle. Festivaali kannattaa myös esitysten kierrätystä: monet laadukkaat näyttämöteokset katoavat turhan nopeasti, joten on oikein tuoda niitä uudelleen esiin. Festivaali uudistaa suomalaista kesäteatteriperinnettä ja tuo sen osaksi Helsingin kaupunkikulttuuria.

Festivaali järjestetään talkoovoimin, Harjun nuorisotalon avustamana. Stipendi tulisi erittäin tarpeeseen, ja se käytettäisiin esimerkiksi markkinointikulujen kattamiseen ja tarpeistoon.

WWW

http://katosfestari.blogspot.fi/

Jaa

32

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova