Katti Matikainen ja mau-ahtava Suomi

4.7. - 25.7.2017 @ Pyynikin kesäteatteri, Jalkasaarentie 3, Tampere

Hakemus: 1500 €

Heinäkuussa 2017 Tampereella pääsee matkustamaan ympäri Suomen vain istahtamalla Pyynikin kesäteatterin pyörivään katsomoon Katti Matikaisen ja Nakkirakin seuraan!

”Katti Matikainen ja mau-ahtava Suomi” on koko perheen näytelmä, joka perustuu Silja Sillanpään samannimiseen lastenkirjaan. Se juhlii satavuotiaan Suomen suvea ja tuo positiivista kesätunnelmaa kaikille humppabussin kyytiläisille ikään katsomatta! Näytökset vielä tiistaihin 25.7.2017 asti.

Reissukissa Katti Matikainen ja lukukoira Nakkirakki osallistuvat Humppakerhon kotimaan kesäkiertueelle. Laulavien eläkeläisten matkassa kaverukset pääsevät kokeilemaan niin maatilamatkailua, metsäretkeilyä kuin festarielämääkin. Pohjanmaalta humppabussin salamatkustajaksi kipuava alati nälkäinen vuohi tarjoaa matkalle haasteita, samoin Matikaisen vikkelä Mummu, joka tuntuu aina olevan kateissa. Onneksi Katti on tottunut ottamaan selvää asiasta kuin asiasta ja Nakkirakki puolestaan tietää jo valmiiksi kaiken...

Näytelmän esiintyjäkaartissa näyttelijöiden Silja Sillanpään, Ville Monosen, Johanna Ala-Siuruan ja Seppo Paajasen lisäksi nähdään tarinan juonen mukaisesti oikea ”humppakerho”, Lempäälän Mieskuoro, sekä tamperelainen Laulu-Siskot –kuoro. Esityksen ohjaa Janne Pellinen ja tuotannosta vastaa Kulttuuriosuuskunta Kaje.

Esityksen kesto on n. 45 minuuttia, suositusikä 3v ylöspäin. Ei väliaikaa.

Esitysajat ja lisätietoja mauahtavasuomi.blogspot.fi

Tervetuloa ja Hau-skaa kesää!

Katti Matikainen ja mau-ahtava Suomi tuo kesän iloisimman reissutarinan Suomen rakastetuimmalle pyörivälle kesäteatterinäyttämölle - satoi tai paistoi! Lastenkulttuuri on maan parasta positiivista energiaa, joka muistetaan pienten katsojien tarinoissa pitkään!

Twitter

#mauahtavasuomi

WWW

http://mauahtavasuomi.blogspot.fi

Jaa

34

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova