KATTO AUKI Nosturi

7.6. - 30.8.2017 @ Nosturi, Telakkakatu 8, 00150 Helsinki, Helsinki

Hakemus: 1500 €

UUSI ENNENNÄKEMÄTÖN KLUBI-KONSEPTI SUOMEEN

Helsinkiin syntyy uusi ennennäkemätön klubi-konsepti, kun Katto Auki –klubi aukaisee kirjaimellisesti kattonsa Nosturissa 7. kesäkuuta 2017 alkaen. Konsepti nähdään ensimmäistä kertaa ja vastaavaa ei ole missään muualla Suomessa. Tapahtuma järjestetään kesän jokaisena keskiviikko-iltana.

Katto Auki koostuu kotimaan uusista huippulupauksista ja tämän hetken seuratuimmista kotimaisista artisteista Anna Puusta Ursus Factoryyn. Klubi-illat tarjoavat keikkaympäristöltään ainutlaatuisia ja tasokkaita keikkoja musiikillisesti kesäisellä linjalla.

Katto Auki on helposti lähestyttävä konsepti, jossa yhdistyvät keikkojen maanläheisyys, edulliset keikkahinnat, mannerhenkinen sijainti ja urbaanit safkat. Nosturi on paikkana ainoaa laatuaan, jollaista ei ole missään muualla Helsingissä. Puhumattakaan musiikki-klubin aukeavasta katosta.

Liput iltoihin maksavat ennakkoon alk. 11 euroa. Nosturi tarjoaa myös KLUBI-passin (50 euroa), joka oikeuttaa pääsyn jokaiseen tapahtuma-iltaan sekä tarjoaa huomattavia erikoisetuja Nosturin Elmun Baarissa. Liput osoitteesta www.ticketmaster.fi.

Katto Auki -klubi on ainutlaatuinen konsepti jo senkin vuoksi, että vaikka kuuntelet keikkaa sisätiloissa olet samalla ulkona. Katon aukaisun näkeminen keikan aikana on itsessään niin voimaannuttava ja tunteita herättävä kokemus, että ihmiset haluavat löytää tiensä klubille uudestaan. Se on elämys, joka on koettava itse.

Konsepti on uusi, virkistävä, innoittava, vapauttava ja mullistava hyvän mielen tuottaja. Klubi tarjoaa ihmisille jotain ainutlaatuista ja ennennäkemätöntä, mitä kukaan ei ole vielä tähän mennessä koskaan pystynyt kokemaan. Halusimme rakentaa ihmisille elämyksen, mikä korostaa kesäiltojen tunnelmaa ja raikkautta, sekä luomalla konseptin ja brändin josta kuka tahansa voi nauttia keskellä kaupungin kiireistä viikkoa. Halusit sitten tanssia tai istua mukavasti sohvalla keikkoja katsoen, lopputulos on sama: jokainen aistisi on pullollaan uusia vahvistavia virikkeitä.

Me todellakin luomme uutta ja ennen kaikkea positiivista kaupunkienergiaa. Me annamme ihmisille kesäiltojen keskiviikkoterapiaa.

Twitter

#kattoauki #kesäiltojenkeskiviikkoterapiaa

WWW

http://www.elmu.fi

Jaa

56

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova