Kirppisralli Alajärvi 2017

15.7.2017 @ Lähteentie 1, Alajärvi

Hakemus: 1500 €

Suuri koko perheen kirppistapahtuma Etelä-Pohjanmaalla, kauniissa järvikaupungissa Alajärvellä 15.7.2017. Tervetuloa tekemään löytöjä läheltä ja kaukaa!

Järvimaisemissa kiertävän Kirppisrallin reitin pituus on n. 70 km ja sen varrella on yli 50 numeroitua kirppiskohdetta. Reitillä on sekä yhden myyjän pihakirppis- että useamman myyjän yhteismyyntikohteita esim. alakoulujen pihassa ja kyläyhdistysten seurataloilla. Aja koko ralli tai poimi sinua kiinnostavat kohteet!

Ensimmäinen kohde sijaitsee osoitteessa Lähteentie 1. Sieltä ja monesta muusta kohteesta voit napata mukaan kartan, jonka avulla voit jatkaa kierrosta. Kohdekuvaukset tulevat myös kartalle, joten osaat poimia sinua kiinnostavat kohteet. Kartan voit tulostaa myös netistä ennen lähtöäsi! Kohteista saatat löytää kirppistavaran lisäksi myös muuta oheistoimintaa, kuten vaikkapa poniratsastusta ja kahvilatoimintaa. Helteen sattuessa pulahda välillä myös uimaan Alajärveen. Tervetuloa yllättymään ja nauttimaan kesäpäivästä kauniiseen kesäkaupunkiin!

Olemme halunneet tuoda suosittua Loppisrace-tapahtumaa myös Järvi-seudulle ja Etelä-Pohjanmaalle. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Kirppisralli-tapahtuma järjestetään Etelä-Pohjanmaalla. Olemme saaneet alueella mukaan paljon innokkaita myyjiä: yli 50 kirppiskohdetta, joista moni on yhteismyyntipiste, eli todellisia myyjiä voi olla jopa yli sata. Nyt on loistava mahdollisuus tehdä landelta löytöjä ja ajella kauniissa maalaismaisemissa. Tapahtuma on kahden kirppiksiä rakastavan yksityishenkilön järjestämä ja se ei tavoittele voittoa. Stipendin saaminen tulisi siis todella tarpeeseen kattamaan järjestelyistä aiheutuvia kuluja. Tapahtuman tarkoitus on lisätä alueen matkailua ja tunnettavuutta, sekä tuoda hyvää fiilistä ja tekemisen meininkiä kaikille kierrättämisen ystäville!

Twitter

#kirppisrallialajarvi2017

WWW

https://www.facebook.com/events/232549547236480/

Jaa

469

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova