KISS Expo, Helsinki 2017

25.11.2017 @ Mikonkatu 15, Helsinki

Hakemus: 1500 €

KISS Expo juhlistaa bändin Revenge -levyä Helsingissä lauantaina 25.11.2017 – mukana Bruce Kulick!

KISS Army Finland järjestää KISS Expon lauantaina 25.11.2017 Helsingissä (tarkka paikka varmistuu myöhemmin). Tapahtuman pääesiintyjänä nähdään itse Bruce Kulick, KISSin lead -kitaristi vuosilta 1984-1996.

Bruce Kulick vastaa fanien kysymyksiin Q&A -tilaisuuden merkeissä, sekä jakaa nimikirjoituksia. KISS Revenge -levy, jolla Bruce Kulick myös soittaa, täyttää tänä vuonna 25 -vuotta ja sen kunniaksi Kulick tulee esittämään levyn teeman mukaisen keikan myöhemmin illalla On The Rocks -ravintolassa.

Mukaan levyn juhliin osallistuu myös KISS Army Finlandin perustaja ja omalle työssään KISSin suureksi innoittajaksi ja vaikuttajaksi mainitseva euroviisuvoittaja Mr. Lordi, eli Tomi Putaansuu. Esiintyjälistaa tullaan vielä päivittämään ja lisää julkistuksia on tulossa vielä lähiaikoina. Mukana menossa on myös yksi isoimmista KISS oheistuoteisiin erikoistunut KISS Museum (www.kissmuseum.com) sekä joukko muita myyjiä. Paikalla myös mahdollisuus tuoda omaa KISS tavaraansa myyntiin erilliselle KAF -kirpparille.

Tapahtuman yksityiskohdat ja lisävieraat varmistuvat myöhemmin.

IT'S KISSIN' TIME AGAIN !!

Marko Syrjälä
Puheenjohtaja, KISS Army Finland
marko.syrjala@kissarmyfinland.com

Antti Kökkö
Varapuheenjohtaja
kokko@kissarmyfinland.com
www.kissarmyfinland.com
https://www.facebook.com/KissArmyFinland/

KISS Army Finland, viralliselta nimeltään KAF Music Association ry, on 100% talkoovoimilla Suomessa toimiva bändin faniyhdistys, joka on saavuttanut jo yhtäjaksoisen 10 -vuotiaan iän. Vuosien varrella olemme järjestäneet useita KISS -aiheisia tapahtumia ja olemme olleet mukana tuomassa Suomeen niin KISSin entisiä kuin nykyisiäkin jäseniä kuten myös eri vaikuttajahenkilöitä bändin taustoilta.

Toimintamme ei pyri tuottamaan voittoa, mutta kuluja luonnollisesti vieraiden ja tapahtumien järjestelyistä tulee ja toimintamme perustuukin suurilta osin jäsenmaksutuottoihin. 1500:n euron sponsoriraha antaa mukavaa alustaa sille, ettei tili mene niin tyhjäksi että toiminta hyytyisi pahasti yhden tapahtuman jälkeen.

Toimintamme osoittaa että hardcore -fanitus on myös Suomen kokoisessa paikassa mahdollista ja talkoohengellä voi fanittamastaan bändistä saada lisää irti. Tätä ovat juuri idolien tapaaminen, yhteishengen nostatus fanien kesken ja tribuuttikeikkojen järjestäminen jotka sisältävät usein myös bändin ei niin usein bändin itsensä soittamina.

Twitter

#kissexpohelsinki2017

WWW

http://www.kissarmyfinland.com/tapahtumat/kiss-expo-25-11-2017/

Jaa

170

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova