Lahti Block Party

26.8.2017 @ Rautatienkatu klo 15-22 (Jatkoklubi @ Ravintola Torvi ja Tirra klo 22-04), Lahti

Hakemus: 1500 €

Lahden oma korttelijuhla Lahti Block Party järjestetään kesällä 2017 jo neljännen kerran. Tänä vuonna kaupunkijuhla on osa Taidelauantaita, joka järjestetään poikkeuksellisesti jo elokuun puolella 26.8. "100 päivää Sataan" -viikonlopun kunniaksi.

Tämän vuoden teema "Out of the Block" kehottaa lahtelaisia astumaan oman mukavuusalueensa ulkopuolelle. Kannustamme poistumaan omista piireistä ja "henkilökohtaisesta laatikosta", astumaan ulos ja näkemään ja kokemaan mitä kaikkea hienoa kaupungilla on tarjota, kun tehdään asioita yhdessä! Syödään kasvisruokaa, tehdään käsitöitä, tanssitaan, lauletaan, maalataan ja nautitaan livemusiikista - tapahtuma tarjoaa tähän kaikkeen puitteet!

Teeman mukaisesti haluamme tänä vuonna antaa mahdollisuuden uusille, vielä toistaiseksi tuntemattomille artisteille, jotka haluavat tulla ulos treenikämpistä ja osoittaa taitonsa suurelle yleisölle. Lahti Block Party on monelle näytön paikka, positiivisessa ja kannustavassa ympäristössä.

Haemme stipendiä kattamaan pakollisia kustannuksia ja tuomaan varmistusta tapahtuman toteutumiselle. Viime vuoden stipendivoiton turvin saimme tapahtumalle pääartistin sekä laadukkaan äänentoiston. Myös tänä vuonna toivomme saavamme esiintyjäkaartiin yhden konkariartistin, jonka myötä voisimme haastaa uudet tulokkaat ottamaan kunnon harppauksen pois omalta mukavuusalueelta ja esiintymään joukossa, jossa yksi on jo "pitkän linjan ammattilainen".

Lahti Block Party haluaa olla positiivisen kaupunkienergian tapahtuma!

Twitter

#lahtiblockparty

WWW

http://lahtiblock.blogspot.fi/

Jaa

452

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova