Liiku ja Leiki 2017

10.6.2017 @ Korson urheilukenttä, Kisatie 23, Vantaa

Hakemus: 1500 €

LIIKU ja LEIKI 2017
Tapahtuma on ihan ilman rahoitusta pyörivä, mutta kyllähän siihen kulujakin tulee..

Järjestyksessään 3. Liiku ja Leiki Korso tapahtuma lapsiperheille, mukana on ollut n.600 hlö vuosittain :)

LIIKU ja LEIKI -kaikille avoin lasten liikuntatapahtuma KORSOssa,
La10.6.2017 klo14-17.

Liiku ja Leiki tulee taas ja mukana järjestelyissä on suuri määrä Korson alueen yhdistyksiä ja urheiluseuroja. Tule mukaan kokeilemaan ja liikkumaan eri lajien ja mitä erilaisimpien liikunnallisten rastipisteiden pariin.

Tapahtuma on maksuton ja rastipisteitä kiertäneille tarjotaan ilmapallot ja mehut kiitoksena osallsitumisesta (huom. kaikkia ei tarvitse kiertää, vaan jokainen kiertää oman jaksamisensa ja kiinnostuksenkohteidensa mukaan). Paikalla myös makkaranmyyntiä ja buffet / edulliseen hintaan!
KORSON PALOKUNTA on paloautoineen tapahtumassa mukana mikäli ei mitää keikkaa satu siihen samoin POLIISIAUTO on tulossa jossain vaiheessa piipahtamaan omien työtehtävien ohessa!


Taikuri KIMI esiintyy tapahtumassa sekä taiteilee lapsille ilmapallohahmoja!!

Tervetuloa mukaan liikkumaan ja leikkimään!

Lisätietoja: Juha Liukkonen p.050 4584 864

Liikunnallisen ja toiminnallisen lastentapahtuman järjestävät
Korson alueen paikalliset järjestöt yhteistyössä: MLL Korso-Koivukylä, Korson Palloseura, Korson Kaiku, Korson Kunto, Korson Honkapartio, Rekolan Urheilijat, Korso-Seura, Korson VPK, Korson Seurakunta, Hopenuoli-fanit, Liikuntapäiväkoti Aarresaari/Touhula.

Tapahtumaa tukee taloudellisesti Vantaan kaupunki sekä
K-Supermarket Korso.

Ei ikärajaa, ei maksua. Kaikille avoin!

Tapahtuma alkaa klo14 ja päättyy klo17
tapahtuma, esittely, toimintarastit nonstop, Korson kentän alueella perheet kiertelee oman maun mukaan ja lapsi saa rastipassiin leiman, tarran tai kynämerkinnän. Rastipassia näyttämällä lapsi saa palkinnon!

Paikalla Buffetti ja Grillimakkara kioski!

Palokunta ja Poliisi myös paikalla!

Seikkaile myös:
liikunnallisella puuhapisteellä, touhukkaalla liikuntaleikkiradalla, voimistelupisteellä, partiolaisten teltalla. Lapsille myös rasteilla saappaanheittoa, nassikkapainia, koripalloa, jalkapalloa!
Pääset kokeilemaan myös karatea!!

Rohkeasti mukaa!!

Ohjelma useiden tapahtumarastien lisäksi:

klo14:30 taikuri KIMi taikuriesitys ja juonto
Taikuri jalkautuu kentälle koko tapahtuman ajaksi.

TaikuriKIMI kiertelee tapahtuma-alueella tapahtuman loppuun asti (klo17) ja mahdollisimman moni lapsi saa taikurin taitteleman ilmapallohahmon!

Tervetuloa mukaan!!

Ilmainen lasten leikki ja liikunta tapahtuma, paikalliset yhdistykset ja järjestöt pääsee esittelemään omaa toimintaa ja perheet pääsevät toimimaan yhdessä iltapäivällä tapahtumassa, jossa on toimintaa ja leikkiä lapsille niinkuin vanhemmille siinä ohessa sekä Taikuri esiintyy ja on oma ohjelma lapsille.
Toivotaan tälle ilmaistapahtumalle sponsoriapua, aikomus on jatkaa tätä perinnettä jo näiden kolmen vuoden jälkeen ja tehdä tästä tapahtumasta Korson yksi vetonaula, edellisillä vuosilla tapahtuma-alueella oli n. 600 - 800 ihmistä, perheitä leikkimässä ja liikkumassa!

WWW

https://www.facebook.com/KorsoMLL/?fref=ts

Jaa

1

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova