Liikut Siä?

26.8.2017 @ Ruonalan urheiluhalli, Mussalontie 280, Kotka

Hakemus: 1500 €

Liikut Siä? on liikunta- ja hyvinvointitapahtuma, joka esittelee paikalliset monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja antaa kävijöille mahdollisuuden nähdä ja kokea käytännössä millaista paikallinen harrastustoiminta on. Tapahtumassa kävijät pääsevät tutustumaan lajeihin, harrastusvälineisiin sekä liikunnan ja hyvinvoinnin alan aktiivisiin toimijoihin.

Tapahtuman tavoitteena on innostaa kävijöitä löytämään uusia harrastuksia. Demoareenalla kävijät voivat osallistua vapaasti esimerkiksi ryhmäliikunnan demoesityksiin ja muihin näytöksiin. Showareenalla yhdistykset ja yritykset esittelevät toimintaansa 10 minuutin esityksillä.

Tapahtuma on loistava mahdollisuus esitellä yhdistyksen, seuran tai yrityksen toimintaa ja saada lisää harrastajia liikunnan pariin. Liikut Siä? on tarkoitettu kaikenikäisille kävijöille ja tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Kotkan Nuorkauppakamari on osa kansallista ja kansainvälistä verkostoa, jossa 18-40-vuotiaat jäsenet ovat aktiivisia tapahtumien ja palvelujen kehittäjiä yhdessä toiminta-alueidensa muiden toimijoiden kanssa. Kotkan Nuorkauppakamarin tunnetuimpia tapahtumia ovat vuonna 1962 ideoitu Kotkan Meripäivät, vuosittainen Positiivisin kotkalainen -valinta, Joulupuu-keräys sekä viimeisimpänä POPUP Kotka.

Kotkan Nuorkauppakamari järjesti toukokuussa 2016 Ruonalan urheiluhallissa liikunta- ja hyvinvointitapahtuman, joka palkittiin vuoden 2016 kotkalaisena urheilutekona. Tänä vuonna Liikut Siä? -tapahtuma järjestetään 25.8. Haemme stipendiä tapahtuman järjestämisestä aiheutuvien
kulujen kattamiseen.

Liikut Siä? kerää yhteen saman katon alle Kotkan alueen liikunnan ja hyvinvoinnin alan yritykset, yhdistykset ja järjestöt sekä alueen harrastusmahdollisuuksista kiinnostuneet kävijät. Tapahtuman tavoitteena on innostaa kävijöitä löytämään uusia harrastuksia. Kävijät tutustuvat lajeihin, harrastusvälineisiin sekä liikunnan ja hyvinvoinnin alan aktiivisiin toimijoihin. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja se on suunnattu kaikenikäisille.

Liikut siä? -tapahtuman avulla haluamme edistää henkistä ja fyysistä hyvinvointia sekä tuoda esille liikunnan merkitystä arjen hyvinvoinnissa ja jaksamisessa. Järjestämällä tapahtuman yhdessä paikallisten yhdistysten, seurojen, yritysten ja yhteistyökumppanien kanssa haluamme kasvattaa yhteisöllisyyttä ja luoda yhdessä tekemisen fiilistä.

Twitter

#liikutsiä

WWW

http://liikutsia.fi

Jaa

58

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova