Magnesia Festival

3.8. - 4.8.2017 @ Lonnan saari, Helsinki

Hakemus: 1500 €

Magnesia Festival on sydänten saarifestivaali, vain 7 minuutin matkan päässä Helsingin Kauppatorilta. Maaginen Lonnan saari tarjoaa puitteet elämykselle, joka sisältää noin 60 jooga-, hyvinvointi- ja luovaa workshopia Suomen valovoimaisimpien ohjaajien johdolla, live-musiikkiesityksiä ja dj:itä, tanssia ja lähiruokaa. Magnesia Festival on suunnattu kaikille kaupunkilaisille, jotka ovat kiinnostuneita hyvinvoinnin parantamisesta tai elämän juhlistamisesta yhteisöllisellä tavalla.

Magnesia Festivalin intentio on ilo ja elämästä nauttiminen. Tapahtuma yhdistää kaupunkifestivaalin ja saaristoluonnosta nauttimisen hyvinvointia ja energiaa boostaavalla tavalla. Tämän festarin jälkeen et tarvitse toipumisaikaa, vaan olet täynnä iloa, oivalluksia ja inspiraatiota syksyyn!

Magnesia Festival järjestetään toista kertaa ja se on tuonut pääkaupunkiseudulle täysin uudenlaisen tapahtumagenren. Viime vuoden kävijäpalautteessa sanottiin muun muassa: "En ole kokenut mitään näin upeaa koko kesänä kuin tämä festari. En ole koskaan ollut näin lomalla kaikesta kiireestä ja stressistä enkä näin hyvinvoiva ihminen. Olin ihan kuin eri maailmassa kaksi päivää, onnellisuusmaailmassa. Sovimme festareilla olleen ystäväni kanssa, että kun tulee itkutushetkiä tai pahanmielen päiviä syksyn ja talven aikana, muistutamme toisiamme tästä hetkestä."

Twitter

#MagnesiaFestival

WWW

http://www.magnesiafestival.com/

Jaa

298

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova