Meet: Southern energy

16.8.2017 @ Cafe Jazz, Eteläranta 5, Pori

Hakemus: 1500 €

Brosef - yhtye (https://www.facebook.com/brosefmusic/?fref=ts) järjestää Meet - keikkatapahtuman (https://www.facebook.com/events/252054378633759/?fref=ts) Porissa 16.8.2017. Keikkapaikkana on Cafe Jazz (http://www.cafejazz.fi). Järjestämme tapahtuman yhteistyössä muiden bändien kanssa ja The Funky Sound Foundation - yhtye (https://www.facebook.com/funkysoundfoundation/?fref=ts) tuleekin Helsingistä vetämään oman super heavy funk -settinsä.

Sambiasta monilta festareilta tuttu acappella-yhtye Zambian Vocal Collection (https://www.facebook.com/zvcacappella/?fref=ts) valmistelee kiertuetta Suomeen syksyllä 2017. ZVC:n musiikki on sekoitus afrikkalaisia rytmejä ja harmonioita - myös suomalaista musiikkia afrikkalaisin maustein!

Brosefin kanssa yritämme nyt tuoda Zambian Vocal Collectionin Poriin yhteisiin Meet - sessioihin, jotka huipentuvat Meet - keikkatapahtumaan.

Jos ZVC:n matka toteutuu se mahdollistaa upean bändienvälisen kohtaamisen ja yhteistyömahdollisuuden. Poriin saadaan energiaa ja musiikkikulttuurien välistä vuorovaikutusta.

Meet - tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa. Haluamme mahdollistaa tapahtumaan parhaan mahdollisen esiintyjäkaartin. Meet - tapahtuma on yhtyeiden itsensä järjestämä, joten kaikki tapahtumassa on myös meidän itsemme näköistä. Haluamme kyetä tarjoamaan tapahtuman yleisölle myös sopivaan hintaan.

Kiertuetta valmistelevan Zambian Vocal Collectionin Suomen matka on viittä vaille varmistunut ja tapahtumastipendi auttaisi matkajärjestelyjä Suomeen ja aina Poriin asti. Yhteistyö Zambian Vocal Collectionin ja Brosefin välillä rikastuttaisi suuresti Porin musiikkielämää.

Twitter

#Meet

WWW

https://www.facebook.com/events/252054378633759/?fref=ts

Jaa

370

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova