Morton Fest 2017

18.8. - 19.8.2017 @ Rämäkkä Holidays, Rämäkkätie 50, 77700 Rautalampi, Rautalampi

Hakemus: 1500 €

Toista kertaa tuomme upeat ja leppoisat maalaisfestarit Rautalammille, joka kerää koko kylän ja kylä-hengestä nauttivat kauempaakin yhteen kuulemaan kotimaisten artistien supersettiä. Mukana mm. Pariisin kevät, Tuomari Nurmio, Scandinavian music group, Sami Saari, Younghearted, Oliver, Sere...
Koko festarien ajan saatavilla huippuruokaa, oleskelukeitaita ja pelejä. Lisäksi huippusuosion saanut TEKNOKONTTI palaa ja tanssittaa festarikansaa huippuartistien lomassa.
Ympäri kesäistä Rautalammin kylää erinäisiä festariin liittyviä oheistapahtumia, joissa kylän yhteistyöhenki tämän festarin ympärillä loistaa.
Morton Fest on ehkä maalaispitäjän maalaisfestarit, mutta tunnelma, maisema ja tuhatpäinen festarikansa tekevät siitä jotain niin ainutlaatuista. Pakko kokea ainakin kerran elämässä-tapahtuma
"Nämä ovat niitä hetkiä, mitä talvella muistellaan", Pelle Miljoona, Morton Fest 2016, pysäytti setin ja jäi hurmaantuneena katsomaan järven taakse laskevaa aurinkoa.

Kahden pk-yrityksen järjestämä huippulaadukas tapahtuma tarvitsee toteutuakseen paljon yhteistyökumppaneita. Pienempikin eurokummius on meille erittäin arvokas. Varmasti suuntaamme tuet nostamaan koko kylän yhteistä viihtyvyyttä, luomaan positiivista tunnelmaa ja päästämään energialataukset valloilleen.
Tämä stipendi olisi kokoluokassaan yksi merkittävimmistä rahallisista tuistamme ja erittäin tervetullut.

Twitter

#mortonfest

WWW

http://www.mortonfest.com/

Jaa

103

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova