Oriharo Beach Games 2017 + Rantapainin SM

12.8.2017 @ Oriharon uimaranta ja seurakunnan leirikeskus, Kalliopirtintie 79, Kärkölä

Hakemus: 1500 €

OBG 2017 eli Oriharo Beach Games -koko perheen liikuntatapahtuma järjestetään 12.8.2017 Oriharon uimarannalla, os. Kalliopirtintie, Kärkölä.
Monipuolisesta ohjelmatarjonnasta löytyy jokaiselle jotain.

Tapahtumaan olemme saaneet järjestettäväksi avoimet Rantapainin SM-kilpailut.

Lisäksi tapahtumassa tulee olemaan beach volley -turnaus kahdessa eri sarjassa, kaikille ilmainen rantajumppa, lasten minijalkapalloturnaus, köydenveto (3 henkisin joukkuein), tukinheitto, lapsille ilmainen temppurata ja kilpailuja, poniratsastus, koirakärryajelu, Oriharon ympärijuoksu ja Kickbike -kisa sekä suunnistusrata.

Lounasruokailu koko tapahtuman ajan Kalliopirtillä ja Nousun buffetti sekä makkaranmyynti rannalla.

Lappilan kyläyhdistys järjestää "Kulttuuria rantsuun" eli live-bändi Werner Bros. esiintyy rannalla. Pienpajan nukketeatteriesitys Kalliopirtillä sopii sekä lapsille että aikuisille.

OBG:n Tapahtumatorille toivomme ensisijaisesti paikallisia ja tapahtuman liikunnalliseen henkeen sopivien tuotteiden myyjiä.

https://www.lappilannousu.fi/oriharo-beach-games-obg-2017-ran/

Kärkölä on pieni 4500 asukkaan kunta Päijät-Hämeessä, jossa kesätapahtumia on takavuosina ollut joitain. Ne ovat kuitenkin loppuneet syystä tai toisesta. Lappilan Nousu on seura joka on järjestänyt kaksi kertaa aiemmin Oriharo Beach Games tapahtuman. Tällöin osallistujia oli noin 300-400, sekä hoidimme koko tapahtuman lähes omin voimin.
Nyt tuleva tapahtuma on saanut ison urheilujuhlan tuntua, sillä lajivalikoimaa ollaan saatu kasvatettua entisestään. Tämän mahdollisti se, että useat yhdistykset halusivat lähteä projektiin mukaan tekemään kaikille hyvää ja tuomaan kuntaa esiin. Myös paikallisten yritysten innokkuus tukea tapahtumaamme on ollut kiitettävää.
Pienelle kunnalle tämä koitos on erittäin suuri ja osoittaa sen että eri yhdistykset lähtevät yhdessä tekemään asioita, niin mikään ei ole mahdotonta. Tämä jos mikä osoittaa että energiaa oikein kohdistamalla saamme tehtyä suuria asioita.

Maasta se pineikin ponnistaa ja korkealle!

Twitter

#OBG2017 #Oriharobeachgames #rantapainiSM #Kärkölä #LappilanNousu

WWW

https://www.lappilannousu.fi/oriharo-beach-games-obg-2017-ran/

Jaa

235

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova