ORWfest

4.8.2017 @ Rönnin Huvikeskus, Eräjärventie 946, Orivesi

Hakemus: 1500 €

ORWfest on ensimmäistä kertaa järjestettävä nuorten itse suunnittelema päihteetön ulkoilmatapahtuma alle 18-vuotiaille nuorille Orivedellä Rönnin Huvikeskuksessa (pe 4.8.2017 klo 14-23). Tapahtuman suunnittelevat ja toteuttavat orivesiläiset nuoret apunaan paikalliset yhdistykset kuten MLL Oriveden yhdistys, Oriveden 4H-yhdistys ja SPR Oriveden Osasto.

Kyseessä on festari-tyylinen tapahtuma, joka sisältää erilaisia aktiviteetteja, kuten esimerkiksi airsoftia, suppausta, melontaa, kalastusta ja rantalenttistä. Tapahtuma huipentuu illalla musiikkispektaakkeliin. Artistikaartissamme ovat Tiisu, Ember Falls, Sini Yasemin ja Skandaali.

Yläkouluikäiset nuoret ovat itse työstäneet tapahtumaa: hankkineet artistit ja muut ohjelmat, tiedottaneet tapahtumasta erilaisissa tilaisuuksissa, markkinoineet tapahtumaa somessa, tehneet varainhankintaa, värvänneet talkoolaisia jne... Nuoret toteuttavat yhdessä tapahtumaa, mikä innostaa myös muita nuoria lähtemään toteuttamaan ideoitaan. Paikalliset yritykset ja yhdistykset ovat innostuneet tukemaan tapahtumaa lahjoituksin. Tapahtumasta on tarkoitus tehdä jokavuotinen perinne :)

Twitter

#orwfest #ronninkesa2017

WWW

https://www.instagram.com/orwfest/

Jaa

418

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova