Outfox Festival

14.7. - 15.7.2017 @ Salorankatu 2, Salo

Hakemus: 1500 €

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Outfox Festival palaa vuonna 2017 Salon keskustaan heinäkuun kauneimpana viikonloppuna 14.-15.7.2017! Kyseessä on uusi, raikas kaupunkifestivaali joka keskittyy suomalaiseen musiikkiin aina klassikoista tämän hetken kuumimpiin artisteihin. Esiintymässä on myös kourallinen, kevään artistikilpailun kautta äänestettyjä nousevia lupauksia sekä muuta ohjelmaa.

PERJANTAI 14.7.
Stam1na
Evelina
Paleface
Lauri & Pehmeät vävyt
Tuomas Saarinen
A.E.C

LAUANTAI 15.7.
Neljä Ruusua
Arttu Wiskari
Pariisin Kevät
Tiisu
CC Cocktail
Karintytär
6G

Uutuutena tänä vuonna on tarjolla Outfox Festival KIDS, jota tähdittää nuoremman väen kestosuosikki Hevisaurus sekä suositun tubettaja Joona Hellmanin Meet & Greet. Perhepäivä toteutetaan lauantaina ennen iltaohjelman alkamista.

Tapahtuma on ikärajaton. Tervetuloa!

Outfox Festival on on vasta matkansa alkutaipaleella; kahden nuoren naisen luomus on suunniteltu ja toteutettu suoraan sydämestä. Tarkoituksenamme on rikastuttaa Salon seudun kulttuuritarjontaa, koska alueella ei ole muuta vastaavan mittaluokan ikärajatonta musiikkifestivaalia. Alhaiset lippuhinnat sekä monipuolisest artistit houkuttelevat kävijöitä kaikista ikäluokista. Toistuvana ja kasvavana tapahtumana Outfox Festivalista tulee merkittävä osa Saloa sekä sen kulttuurielämää.

Pyrimme edistämään yhdenvertaisuutta tekemällä tapahtumasta kaikille helposti lähestyttävän. Ohjelma on suunniteltu monipuoliseksi sekä eri ikäryhmien tarpeet huomioon ottaen. Tapahtuman keskustasijainti takaa hyvät kulkuyhteydet myös Salon ulkopuolelta (mm. juna-asema 300 m) ja tapahtumapaikka on esteetön asfalttikenttä.

Tapahtuma toteutetaan vahvasti yhteistyössä paikallisten yritysten, nuorten sekä järjestöjen kanssa.

Twitter

#outfoxfestival

WWW

http://www.outfox.fi/

Jaa

125

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova