Pitsimissifinaali

27.7.2017 @ Savilanpuisto, Vanha Rauma, Rautatienkatu 3, Rauma

Hakemus: 1500 €

Pitsimissikilpailu on perinteinen kauneuskilpailu, jossa kliseinen sanonta sisäisen kauneuden tärkeydestä ulkoisen lisäksi, on oikeasti totta. Arvostamme aitoja ihmisiä.
Finalistit jalkautuvat kahdeksi päiväksi Vanhaan Raumaan, kauniiseen Unescon maailmanperintökohteeseen. Finaali käydään ulkoilmassa torstaina 27.7.2017 useamman tuhannen ihmisen seuratessa tapahtumaa paikanpäällä. Se lähetetään myös livenä facebookissa.

Tänä kesänä Rauman Pitsiviikolla valitaan jo 40. pitsimissi. Tämän juhlavuoden kunniaksi järjestämme kesän finaaliin liittyen lokakuussa hyväntekeväisyystapahtuman jonka koko tuotto menee raumalaisille omaishoitajille ja lapsiperheille virkistyslahjakortteina. Olemme jo keräneet varoja Ravintolapäivässä toukokuussa ja keräämme myös elokuun Ravintolapäivässä.

Jos saamme Pitsimissikilpailun finaalille tuon stipendin, ohjaamme sen lyhentämättömänä tähän hyväntekeväisyyspottiin. Kun kuulimme tästä mahdollisuudesta, heti mietimme että tämä tapahtuma on juuri sellainen, se on positiivinen tapahtuma joka on Raumalla todella suosittu, kiistatta Pitsiviikon suosituin jos yleisömäärällä mitataan. Ja nyt kun meillä juhlavuoden kunniaksi on tämä hyväntekeväisyys mukana konkreettisesti, olisi aivan mahtava saada luovuttaa tuo stipendin raha tähän hyväntekeväisyyspottiin mukaan!

Twitter

#pitsimissi40v

WWW

http://www.pitsimissi.fi

Jaa

87

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova