Porvoo Adventure Quest 2017

26.8.2017 @ Porvoon keskusta, Porvoo

Hakemus: 1500 €

No nyt Porvoossa tapahtuu! Seikkailu-urheilutapahtuma Porvoo Adventure Quest pamahtaa liikkeelle 26.8.2017 jo toista kertaa; Kerää 3 hengen joukkue kasaan ja ilmoittaudu mukaan haastamaan itsesi päivän ajaksi! Tapahtuma on virallinen Suomi 100- hanke ja se toteutetaan juhlavuoden teeman "Yhdessä"- mukaisesti. Mukana tapahtumaa tekemässä on porvoolaisia yrityksiä sekä yhteisöjä.

Porvoo Adventure Quest- tapahtuma antaa mahdollisuuden kokeilla rajoja sekä haastaa kaveritkin mukaan. Päivän aikana liikutaan kolmen hengen joukkueissa kilpailureitti (n. 30-40 km), jossa eteen voi tulla mitä vaan; sehän siitä seikkailu-urheilua tekeekin!

Reitti koostuu pääasiassa pyöräily-osuuksista, mutta mukaan mahtuu pientä juoksu-lenkkiä sekä mahdollisesti myös veden pärskettäkin. Supermies/-nainen kunnossa ei tarvitse olla vaan mukaan voi lähteä ilman triatlon-kokemustakin, mutta viimeistään nyt kannattaa muutama lenkki ottaa alle ennen kisaa! Kilpailu edetään suunnistaen, mutta mitään Jukolan vaativuustasoa reitti ei ole.

Tapahtuman tulot ohjataan tänä vuonna Porvoon Seudun Sotaveteraaneille, jotta saadaan myös jotain hyvääkin tällä aikaiseksi kokemusten lisäksi. Lisäksi järjestämme illallistapahtuman veteraaneille tapahtuman yhteyteen.

Haluamme kantaa kortemme kekoon ja kiittää sotiemme veteraaneja ponnisteluista sekä uhrauksista itsenäisen Suomen eteen. Tällä stipendillä saisimme maksettua iltatapahtumamme (joka on veteraaneille) kuluja (mm. ruoat, kuljetukset) sekä mahdollisesti järjestettyä veteraaneille jotain ohjelmaa päivällä. On tärkeää, että ketään ei unohdeta yksin ja he ketkä sen ansaitsevat, saavat kiitoksen.

Twitter

#PAQhaaste #PorvooAdventureQuest

WWW

https://www.facebook.com/events/1406359289456313/?fref=ts

Jaa

3056

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova