Queerstavi Pride 2017

15.7.2017 @ Pleikiläntie 2, Kustavi

Hakemus: 1500 €

EI SUNKKA SAARISTOS MITTÄ HOMOI OL? - QUEERSTAVI PRIDE VALLOITTAA PISKUISEN KUSTAVIN

Keskellä saariston kauneinta kesää, lauantaina 15.7. marssitaan historian toinen Queerstavi Pride Vakka-Suomen Kustavissa. Tule mukaan näyttämään, että pikkupaikkakunnillakin saa olla vapaasti oma itsensä! Vastataan kysymykseen "Ei sunkka saaristos mittä homoi ol?" kuuluvasti yhdessä "NO KYL VAA O".

Queerstavi Pride on ihana ja iloinen tapahtuma, jolla on kuitenkin painavaa sanottavaa. Tänä vuonna haluamme erityisesti muistuttaa, että seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvia ihmisiä on kaikkialla, ja meillä on oikeus elää ja lomailla rauhassa ilman pelkoa syrjinnästä missä vain. Pride-kulkue kokoontuu paikallisen kaupan pihalla (Pleikiläntie 2) lauantaina 15.7.2016 kello 17.00. Ilta jatkuu kulkueen jälkeen ohjelman merkeissä juomien ja herkullisten ruokien äärellä paikallisessa ravintolassa.

Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin. Myös lapset ja koirat ovat tervetulleita kulkueeseen! Tapahtuman suojelija on Li Andersson.

Turun saaristossa sijaitsevassa 900 asukkaan Kustavin kunnassa marssitaan lauantaina 15.7. seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluvien ihmisten oikeuksien puolesta. Vakka-Suomen ainoa Pride-tapahtuma Queerstavi Pride järjestetään tänä vuonna toista kertaa.

Queerstavi Pride haluaa erityisesti muistuttaa, että seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvilla ihmisillä tulee olla oikeus elää ilman syrjinnän tai väkivallan pelkoa kaikkialla Suomessa, myös kaikkein pienimmillä paikkakunnilla. Tapahtuman suojelijana toimii vasemmistoliiton puheenjohtaja, turkulainen kansanedustaja Li Andersson.

Tapahtumaa järjestetään täysin vapaaehtoisvoimin. Stipendi auttaisi meitä valtavasti saamaan lisää näkyvyyttä ja tarjoamaan tapahtuman osallistujille entistä upeamman Pride-kokemuksen.

Twitter

#queerstavipride2017

WWW

https://www.facebook.com/events/1068862519882001/

Jaa

278

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova