Raikku Rokkaa ja Rakastaa -festivaali

18.8. - 19.8.2017 @ Peltolan tilan pihamaa, Raikuntie 190, 36520 Raikku, Kangasala

Hakemus: 1500 €

Vuodesta 2005 alkaen järjestetty countryrock-festivaali R3, Raikku Rokkaa ja Rakastaa, nousee yhdeksättä kertaa idyllisiin järvimaisemiin, Kangasalan Raikkuun 18.-19.8.2017.

Uniikissa Peltolan tilan maalaismiljöössä juhlittavan festivaalin musiikillisesta annista vastaavat tänä vuonna mm. Mikko Kuustonen, Hoedown, Joshua James & Evan Coulombe (USA), Hillel Tokazier, The Ghost of Bruce Springsteen & The E Street Band, Jussi Syren & The Groundbreakers, Uncle John Band, Three Decades ja Still. Tapahtuman juontaa Satu Tuomisto.

Festivaali on panostanut myös laadukkaaseen ruokatarjontaan. Lähiruokaa suosivassa tapahtumassa on tarjolla puhtaista kotimaisista raaka-aineista valmistettua kotiruokaa ja street foodia sekä lättyjä, pullaa ja pälkäneläisen Sarkasen tilan jäätelöä.

Videolinkki on viimevuotisesta tapahtumasta.

Kangasala - kesäpäivän pitäjä, on ensi vuoden alusta kaupunki. Talkooporukalla, iloisella mielellä järjestämme tätä Kangasalan ainutta populäärimusiikin festivaalia omassa pienessä tulevassa kaupunginosassamme Raikussa. Miljöö on Suomen kaunein ja viihtyisin festivaalialue Längelmäveden, Roineen ja harjujen kainalossa. Tämänhän totesi jo aikoinaan Topeliuskin runoillessaan Kesäpäivä Kangasalla.

Olemme panostaneet enemmän tuomaan esiin country- ja rockmusiikin elämyksiä, mutta on meillä myös räpätty, soitettu raskaasti ja jatsailtukin. Tapahtumassamme on vierailijoita vauvasta vaariin, kyliltä ja kulmilta, joskus jopa New Yorkista asti.

Olemme innostaneet mukaan melkoisen joukon lähiruokatuottajia ja festivaalin ruokatarjontakin on monipuolinen kattaus erilaisia herkkuja. Paikalliset urheiluseurat tekevät monenlaisia talkoita ennen, jälkeen ja festivaalin aikana. Työllistämme myös paikallisia majoitus- ja kuljetusyrityksiä.

"Jos ei ruokaa ja rokkia, niin ainakin rakkautta."

Twitter

#r3festival #raikkurokkaajarakastaa #welcometothefarmr3

WWW

http://www.r3festival.fi

Jaa

139

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova