Rakkausjuhla

30.6. - 22.8.2017 @ Taaborinvuori, Koulukulmantie 34,Nurmijärvi ( Palojoki ) , Nurmijärvi

Hakemus: 1500 €

Kivi-juhlat on tehnyt kansalliskirjailija Aleksis Kiven tuotantoa tunnetuksi jo vuodesta 1953 Nurmijärven, Palojoen Taaborinvuorella. Tämä on 65.esitysvuosi.
"Tule ja koe rakkausjuhlan huuma! Kaksi näytelmää saman illan aikana , kepeä komedia kihlaus ja koskettava Yö ja päivä. "
Näytelmässä mukana taitavia nuoria sekä vanhoja konkareita. Yön ja päivän Liisalla Senni Kaavisella on maineikas kollega , itse Ida Ahlberg näytteli Liisaa ensi kerran näytelmää esittäessä vuonna 1874. Ohjaus: Taiteilijaprofessori Atro Kahiluoto , musiikki : Jarmo Romppanen

Kivi kirjoitti rakkaudesta. Rakkaus ihmisiin, taiteeseen, tieteeseen, luontoon tuo merkitystä ihmisen elämään. Rakkaudesta ei koskaan puhuta tarpeeksi. Rakkaus tekee maailmasta paremman paikan.
Haluamme tehdä Kivi-juhlia myös talkootyönä rakkaudesta Aleksis Kiven kielen ja perinteen ylläpitämiseksi. Mikään perinne ei siirry sukupolvelta toiselle, jos sitä ei nähdä arvokkaana ja sen eteen ei tehdä työtä. Haluamme vaalia kansalliskirjailijan tuotantoa kirjailijan lapsuuden leikkipaikoilla vuodesta toiseen. Siitä iso hali ja kiitos ahkerille talkoolaisille. Tällä rahalla haluaisimme palkita talkooväkeämme.

Twitter

#rakkausjuhla

WWW

http://www.kivijuhlat.fi

Jaa

2

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova