Rauhanjuhla

22.9.2017 @ Konepaja Bruno, Aleksis Kiven Katu 17 A, Helsinki, Helsinki

Hakemus: 1500 €

RAUHANJUHLA - The Celebration for Peace

Perjantai 22.9.2017 I ovet auki klo 18:00
Konepaja Bruno 
Aleksis Kiven Katu 17 A, Helsinki

MUSIIKKITAPAHTUMA RAUHAN PUOLESTA 
Rauhanjuhla on tapahtuma jossa juhlistetaan rauhaa ja yhteisöllisyyttä musiikin keinoin. Tapahtuma avataan War/Peace dokumenttielokuvalla Helsingissä perjantaina 22.9.2017, Konepajan Brunossa. Elokuvan jälkeen julkaistaan Bill Ayersin kirjoittama kirja Demand the Impossible suomennettuna, nimellä Vaadi mahdotonta. Illan pääohjelmaa ovat musiikkiesitykset sekä rauhantyön sanansaattajat, jotka kertovat omasta rauhantyöstään luoden ihmisille positiivista ajattelua maailmasta ja tulevaisuudesta.

Tapahtuman esiintyjäkaarti on kiinnostava leikkaus kotimaisia huippuartisteja joille rauha ja yhteisöllisyys ovat sydämen asia. Mukana on myös muutama ulkomaalainen esiintyjä joiden musiikkia kuulemme War/Peace elokuvassa. 

Illan aikana julkaistavaa kirjaa voi ostaa paikan päältä. Osa kirjan tuotosta sekä tilaisuuteen myydyistä lipputuloista lahjoitetaan rauhantyön tukemiseen.

Tapahtuman esiintyjät ovat:
Krista Siegfrids
Reino Nordin
Iso H
Jack and the Weatherman (Alankomaat)
Undercover Hippy (Englanti)
Tina Malia (Global Peace Song Award Winner 2016)
Elisabeth Ehrnrooth
Tiger Hoods

Haluamme tehdä ihmisille positiivisen ja yhteisöllisen musiikkitapahtuman. Musiikki on jokapäiväinen asia joka yhdistää kaikkia ja inspiroi ihmisiä monella tavalla. Rauhanjuhla -tapahtumassa myös kerrotaan rauhantyöstä, joka on tärkeä osa tätä päivää. Tapahtumalla haluamme siis luoda lisää positiivista energiaa!

(Tapahtuma ei ole sitoutunut poliittisesti)

Twitter

#rauhanjuhla17

WWW

http://blissmission.fi/

Jaa

79

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova