Reposfääri

11.8. - 12.8.2017 @ Reposaari, Satamapuisto, Pori

Hakemus: 1500 €

11.-12.8.2017 Reposaaressa tapahtuu! Uusien paikallisten aloittama, lähes talkoovoimin järjestettävä uusi perinne, ilmainen multikulttuurifestivaali Reposfääri valtaa Satamapuiston. Luvassa on elävän musiikin lisäksi osallistavaa tekemistä, festivaalileirintä avomeren rannassa, herkullisia ja jännittäviä ruokakojuja, paikallistuntemusta avartavia saarikierroksia, saunomista, taidetta, acrojoogaa, sirkusta, jättikuplia ja kukkia! Parkkitilaa on paljon, mutta myös julkiset kulkevat tiuhaan tahtiin. Tapahtuma on ilmainen ja kaikenikäisille sopiva. Tämän parempaa kesänlopetusta emme voi kenellekään taata.

11.8.2017 ennakkoklubi Gastropub Merry Monkissa, ja 12.8.2017 myös jatkoklubi on samassa osoitteessa.

Pekko Käppi & K.H.H.L
Pietarin Spektaakkeli
Maria ja Marsialaiset
Mara Balls
Tanssiva Karhu
Hard Action
Mäsä
Nagasagi Granslam
Mustikkahuuli

11.8.2017 ennakkoklubi Gastropub Merry Monkissa, ja 12.8.2017 myös jatkoklubi on samassa osoitteessa:

Kodinrikkojat
Itä-Hollola Installaatio

Reposfäärin perusarvona on yhteisöllisyys, joka näkyy niin festivaalin taustalla kuin toteutuksessa. Kyläyhteisön tuki, uuden pienen kulttuuriyhdistyksen ideat ja sisu, talkoolaisten uskomaton into auttaa sekä tapahtuman kävijöiden suuri määrä ovat tehneet tapahtumasta jo perinteen, jonka tahdomme säilyvän.

Vasta 2-vuotissyntymäpäiväänsä viettävä Reposfääri on onnistunut luomaan tapahtumaan ennakkoluulottoman hengen, ettei toista Satakunnassa ole. Kävijöiden ikähaitari ensimmäisenä vuotena ainakin 0-75 vuotta eivätkä kävijöiden kansallisuuset olleet laskettavissa sormin saati varpain.

Ohjelmassa ei ollut vain mielenkiintoista ja ajan hermolla elävää musiikkia vaan myös ohjelmaa kaikille aisteille taiteen ja muun tekemisen muodoissa. Osallistavissa ohjelmissa kuka tahansa saattoi olla acrojoogaaja, taidemaalari tai jättikuplataikuri.
Tämän kaiken takana huolehdimme esiintyjistämme niin hyvin, että sana on kiirinyt ja Reposfääriin halutaan todella tulla myös esiintymään.

Tänä vuonna laajennamme tapahtumaa perjatain ennakkoklubilla ja entistäkin eläväisemmällä oheisohjelmalla, jota rakennamme aina festivaalipäivään saakka. Reposfääri jos mikä on positiivista kaupunkienergiaa Porin laitakaupungilla, jossa tämän kokoluokan kulttuurifestivaalilla todella on paikkansa!

Helenin kaupunkikulttuuriatipendi mahdollistaisi sekä Reposfäärin olemassaolon ja kehittymisen tänä vuonna entistä mielenkiintoisemmaksi kulttuurifestivaalikokonaisuudeksi.

Twitter

#reposfääri #reposfaari

WWW

https://m.facebook.com/profile.php?id=1110810065632509

Jaa

1219

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova