SeaHorse Week

26.7. - 30.7.2017 @ Vanha jalkapallokenttä, Koulukatu, Hanko

Hakemus: 1500 €

Esteratsastuskilpailu SeaHorse Week on kaiken kansan hevostapahtuma ja kesän suosikkikisa!

Positiivisesta kaupunkienergiasta keskellä Hankoa vastaavat Suomen kovimmat esteratsastajat ja maamme paras yleisö yhdessä 150 henkisen talkoopoppoon kanssa.

Vanha jalkapallokenttä muuttuu ratsastusareenaksi viiden päivän ajaksi, vain tätä tapahtumaa varten.

SeaHorse Week on tunnettu monesta asiasta, mutta kilpailijoiden keskuudessa erityisesti yleisöstään - Hangossa ratsukoita nimittäin kannustaa moni sellainen katsoja, joka ei muuten hevosjuttuja harrasta lainkaan ja meistä se on mahtavaa!

Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy kaikkina päivinä - viime vuonna kisakatsomossa vierailikin yli 5500 kannustajaa, mikä on Hangon mittapuussa todella paljon. Kaupungissa kun on asukkaita kaikkiaan 8661.
Kisa on järjestelyiltään monin tavoin erityinen – tapahtuma ei voisi olla keskemmällä kaupunkia. Legendaarinen Hangon Casino on kivenheiton päässä kisapaikalta ja lähin biitsikin on ihan vieressä.

Vaikka puitteet ovat kohdillaan, olemme sitä mieltä, ettei mikään tapahtuma ei ole mitään ilman ihmisiä. Ja tässä tapauksessa myös hevosia. Ratsastuskilpailut ovat tasa-arvoisia, eri-ikäiset ja -taustaiset ihmiset kilpailevat samoissa luokissa - yhteistyö hevosen kanssa ratkaisee. Hangossa kilpailevat oman tasonsa huiput joka päivä, joten positiivista kaupunkienergiaa tarjoillaan viiden perättäisen päivän ajan.

Kisa täyttää tänä vuonna 20 vuotta, ensimmäinen tapahtuma järjestettiin 1997. SeaHorse Week ei ole bisnestä vaan tapahtuman tuotoilla tuetaan paikallisen ratsastusharrastuksen kehitystä. #talkooenergiaa

Twitter

#seahorseweek

WWW

http://www.seahorseweek.fi

Jaa

359

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova