SEINE KANAVARANTA

17.6.2017 @ Kanavaranta 1 00160 Helsinki, Helsinki

Hakemus: 1500 €

Seine Kanavaranta on uusi ja monialainen kuratoidusta ohjelmasta rakentuva kaupunkikulttuuritapahtuma Katajanokan Kanavarannassa 17.6 kello 16-22! Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Tapahtuma kokoaa yhteen luovan alan toimijat, taidealan ammattilaiset, kaupunkilaiset sekä hyvän musiikin-, ruuan- ja viininystävät. Yhden illan ajaksi Kanavaranta muuttuu Helsingin Seineksi: designmarketiksi, elävän musiikin areenaksi, elokuvien näyttämöksi, taidetyöpajoiksi, taidenäyttelyksi ja kaupunkilaisten kohtaamispaikaksi.

Tule tekemään design-löytöjä, katsomaan elokuvia ja taidenäyttelyä, kokemaan virtuaalitodellisuus, nauttimaan ruuasta ja juomasta sekä osallistumaan inspiroiviin taidetyöpajoihin!

Katso koko Seine Kanavarannan ohjelma:
https://www.facebook.com/events/285084361915071/

#seinehelsinki
#seinekanavaranta
www.seinehelsinki.fi

Seine Kanavaranta -tapahtuma nostaa esille uusia lahjakkaita tekijöitä ja tarjoaa kävijöille monipuolisesti poikkitaiteellista ohjelmaa pääsymaksutta. Toteutamme korkeatasoisen taidetapahtuman yhteistyössä nuorten taiteilijoiden ja toimijoiden kanssa. Maksamme kaikille taiteilijoille ja työpajaohjaajille sekä esiintyjille palkkion sekä kuvaston mukaisen näyttelykorvauksen. Apurahalla mahdollistaisimme kaikille kävijöille avoimen ja maksuttoman päivän inspiroivassa ympäristössä. Lisäksi saisimme Seine Kanavarannalle kattavan markkinoinnin, alueen somistuksen sekä dokumentoinnin.Twitter

#seinehelsinki

WWW

http://www.seinehelsinki.fi

Jaa

104

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova