Sisäilmakapina - Mielenilmaus terveen sisäilman puolesta

31.8.2017 @ Narinkkatori, Narinkka 1 00100 Helsinki, Helsinki

Hakemus: 1500 €

Sisäilmakapina on mielenilmaus terveen sisäilman puolesta. Me Vihaiset äidit olemme edelleen lasten asialla, ja puolustamme heidän oikeuttaan koulunkäyntiin terveellisessä oppimisympäristössä. Tällä kertaa haluamme lisäksi laajentaa kokonaisnäkökulmaa.
Terve sisäilma on jokaisen lapsen oikeus. Se on myös jokaisen aikuisen oikeus; jokaisen opettajan, siivoojan, palomiehen, poliisin, varusmiehen, lähihoitajan, kätilön ja toimistosihteerin oikeus. Kutsummekin mielenilmaukseen eri ammattikuntien edustajia osoittamaan, että jokaisella on oikeus toteuttaa ammattiaan terveellisessä toimintaympäristössä.
Tervetuloa kerääntymään koolle klo:18 sankoin joukoin #sisäilmakapinaan ja osoittamaan, että terve sisäilma kuuluu kaikille!

Sisäilmaongelmien ja niiden aiheuttamien oireiden hoito vie kohtuuttoman paljon energiaa, joten mielenilmauksen tukeminen ja sitä kautta asian tietoisuuden levittäminen on erinomainen ja äärimmäisen tärkeä positiivista energiaa lisäävä toimenpide. Ja vaikka kyseessä ei ole iloinen karnevaalitapahtuma vaan enemmän asianpitoinen tilaisuus, niin stipendin turvin voisimme saada tähänkin tapahtumaan jotakin iloista meininkiä mukaan

Twitter

#sisäilmakapina

WWW

https://www.facebook.com/vihaisetaidit/

Jaa

500

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova