Summer Jazz Club 2017

29.5. - 22.8.2017 @ Ravintola Poppari, Puistokatu 2 – 4, Jyväskylä

Hakemus: 1500 €

"Varma ja jo vakiintunut kesän merkki on Popparin uumenissa sykkivä Summer Jazz Club, kuukauden välein kesäkautena järjestettävä tasokas ja edullinen elävän musiikin ilta."
Keskisuomalainen, 30.5.2017

Summer Jazz Clubilla suomijazzin huiput ja Jyväskylän paikalliset, nousevat tähdet yhdistävät voimansa. Klubit tarjoilevat monipuolisen ohjelmansa Keski-Suomen jazzyleisölle jo näljänä perättäisenä kesänä. Bändit vaihtuvat, mutta erittäin kohtuulliset lippujen hinnat ja erinomainen tunnelma pysyvät!

Kesän 2017 klubit järjestetään 29.5., 20.6., 25.7. ja 22.8., ja jokaisella klubilla Popparin lavalle nousee kaksi mielenkiintoista, korkeatasoista, omaa musiikkiaan esittävää yhtyettä. Lippujen hinnat 8/5 euroa.
Seuraa ohjelmiston päivittymistä Summer Jazz Clubin Facebook-sivulla tai Ravintola Popparin kotisivuilla!

"Kokonaisuudessaan onnistunut ilta todistaa, että olkoon kesä kuinka kylmä tahansa, voimme luottaa siihen, että lämpö löytyy Popparista vähintään kerran kuussa."
Keskisuomalainen, 30.5.2017

Summer Jazz Club luo uutta jazzkulttuuria sekä paikallisesti että valtakunnallisesti; tänä vuonna ohjelmistossa on ensimmäistä kertaa mukana nuoria, paikallisia bändejä, jotka on valittu Jyväskylän Konservatorion kanssa toteutetun yhteistyön perusteella. Klubit saattavat yhteen muusikot eri puolilta Suomea, ja tämän tuloksena jo viime kesänä 2016 ohjelmistosta löytyi bändi, joka oli syntynyt pari vuotta aikaisemmin Summer Jazz Clubilla!

"Summer Jazz Clubin neljä vuosi starttasi siis jälleen tasokkaasti, ja jatkoa seuraa kuukausittain elokuulle asti. Kannustamme kaikkia paikalle tukemaan jazzin tulevaisuutta!"
Suomijazz.com, 31.5.2017

Twitter

#summerjazzclub

WWW

https://www.facebook.com/summerjazzclub

Jaa

146

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova