Sunsets Kuopio

3.8. - 5.8.2017 @ Satamatori, Kuopion matkustajasatama, Kauppakatu 1, Kuopio

Hakemus: 1500 €

Sunsets Kuopio on huippu beach volleyn ehdoilla menevä urheilutapahtuma Kuopion matkustajasatamassa 3.-5.8.2017, jossa on uutena isona osana tapahtumaa festivaalityylinen bileosio, joka päättää sporttiosan ilon ja riemun. Turnauksessa on 6 miesjoukkuetta ja 6 naisjoukkuetta, joista parhaat selviävät lauantaina kello 19 mennessä.

Sunsets Ceremony Goes Symphony -yhteistyö tuo sinfoniaorkesterin tapahtuman perjantai-illan 4.8. ohjelmaan. Yhdessä musiikin, sirkushuvien ja satamamaisemien kanssa tästä konsertista tulee unohtumaton kokonaisuus. Konsertti huipentuu pyroteknikkojen tehosteisiin.

Lauantai-iltana beach volley –pelien jälkeen hiekkainen peliareena muunnetaan beach -bilealueeksi. Tällöin matkustajasataman esiintymislavalla nousevat Jukka Poika & Jam Original Band sekä Krista Siegfrieds. Beach-bileet ovat ilmaiset ja avoimet kaikille. Hiekka-alue kuuluu anniskelualueeseen ja sinne ei alaikäiset pääse, mutta katsomoalueelta varataan alue alaikäisille katsojille.Tapahtuman ottelut ja yleisöohjelma ovat sekä perjantaina että lauantaina kaikille avoimia ja maksuttomia. Alun perin neljän joukkueen voimin, kaveriporukalla järjestetty turnaus on kulkenut 10 vuoden taipaleen kohti nykyisiä mittasuhteita yli 10 000 katsojan kuopiolaiseksi kärkitapahtumaksi. Tapahtumakävijät ovat arvioineet tapahtuman yhdeksi parhaimmista tapahtumista Kuopiossa. Järjestäjien hyvä henki ja yhteinen tekeminen heijastuu siis koko tapahtumaan sekä sitä kautta tapahtumayleisöön.

Twitter

#sunsetskuopio

WWW

http://www.sunsetskuopio.com

Jaa

16

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova