Suonenjoen Mansikkakarnevaalit 2017

7.7. - 9.7.2017 @ Koulukatu, Suonenjoki, Laiduntie 15, Suonenjoki

Hakemus: 1500 €

Karnevaalitunnelmaa jo vuodesta 1970!

Suonenjoen Mansikkakarnevaalit on yksi Suomen vanhimmista kesätapahtumista. Ensimmäiset karnevaalit järjestettiin vuonna 1970. Vuoden 2017 Mansikkakarnevaalit on järjestyksessään 47. tapahtuma. Mansikkakarnevaalien järjestämisessä on pidetty vain kaksi välivuotta, vuosina 1984 ja 2003. Paikkakunnan ihmisten lisäksi Mansikkakarnevaalit ovat alusta alkaen koonneet mansikanpoimijoita, lomavieraita, kesäasukkaita ja muita karnevaalivieraita ympäri Suomea Suonenjoelle. Viime vuosina on ulkomaalaisten vieraiden osuus lisääntynyt poimijatyövoiman kansainvälistyessä.

Mansikkakarnevaalit alkavat perinteisesti karnevaalikulkueella, joka kerää Suonenjoen katujen varsille vuosi vuodelta sankat yleisöjoukot. Karnevaalikulkue koostuu alueen yrityksistä ja järjestöistä kootuista osastoista.

Karnevaaleilla on vuosittain valittu Mansikkaisäntä. Hän on mansikanviljelijä tai läheisesti mansikanviljelyyn liittyvä henkilö, joka on tehnyt ja tekee tunnetuksi suonenjokelaista mansikanviljelyä.

Mansikkakarnevaaleilla valitaan vuosittain myös Mansikkatyttö, joka kruunataan kilpailuun ilmoittautuneiden neitosten joukosta.

Torimyyjillä on vuosittain ollut erinomainen tilaisuus tarjota tuotteitaan karnevaalien markkinatorilla. Torilla on myynnissä mansikka-aiheisia tuotteita.

Mansikkaa on tarjolla vuosittain pirtelönä, mansikkamaitona, hillona, pureena, mehuina, kakuissa, leivoksissa sekä tietysti tuoreena, herkullisena marjana!

Tämän vuoden Mansikkakarnevaaleilla 7.-9.7.2017 esiintyvät mm. Virve Rosti & Menneisyyden Vangit, The 69 Eyes, Elias Kaskinen, Evelina, Kotiteollisuus, Kalle Jussila ja Hevisaurus.

Suonenjoen Mansikkakarnevaalit on tunnettu pitkään ilmaisena tapahtumana.
Tänä vuonna iltaohjelmien osalta on käytössä edullinen pääsymaksu, jolla yritämme saada katettua kuluja, joita aiheutuu huippuesiintyjien hankinnasta ja käytännön järjestelyistä.
Tulomme koostuvat pääasiassa ravintolan myynnistä ja torimyyntipaikkojen vuokrista ja varsinkin ravintolan myynti on riippuvainen siitä millainen sää sattuu tapahtuman aikaan olemaan.
Kaikki eurot ovat tervetulleita käyttöömme, jotta saamme jatkettua tätä pitkät perinteet omaavaa tapahtumaa edelleenkin!

Twitter

#mansikkakarnevaalit

WWW

http://www.mansikkakarnevaalit.fi

Jaa

81

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova