Team City Challenge

5.8.2017 @ Kaupunkiseikkailu ympäri Tamperetta, Tampere

Hakemus: 1500 €

Team City Challenge on reipas ja urheilullinen kaupunkiseikkailu, jossa kilpailijat pääsevät haastamaan itsensä monipuolisesti eri puolille kaupunkia sijoitetuilla rasteilla. Aikaisempina vuosina suoritusrasteina on ollut mm. surffausta, mäkiautoilua, polkuautokiihdytystä, köysilaskeutumista, vesijetteilyä, kiipeilyä, blop-patjalta lennätystä ja paljon muuta.
Kilpailun aikana kilpailijat suorittavat rasteja niin paljon kuin ehtivät tai haluavat, kaikkia rasteja ei luultavimmin kerkeä suorittamaan, eikä se ole tarkoituskaan. Kilpailumuoto mahdollistaa taktikoinnin pisteiden maksimoimiseksi. Suoritettujen rastien määrä ei ratkaise voittoa, vaan laadukkaasti tehdyt suoritukset. Joukossa on myös elämysrasteja, joista saa pisteitä suorituksen mukaan.

Tänäkin vuonna meillä mukana paikallisia yrityksiä kuten FlowPark, SuperPark, Nokian Renkaat ja muutama muu, jolla saadaan kaupunkilaisten usko paikalliseen tekemiseen kasvamaan. Tulemme näkymään varsinkin keskustan alueella, joka on hiljentynyt viime aikoina huolestuttavan paljon.

Varmista pääsysi ja ilmoittaudu mukaan pitämään äärimmäisen hauskaa tapahtumapäivää tästä: https://www.lyyti.fi/reg/Team_City_Challenge_2017

Twitter

#teamcitychallenge

WWW

http://teamcitychallenge.com/

Jaa

299

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova