Teviksen Terassitorstait

1.6. - 31.8.2017 @ TVO, Köydenpunojankatu 14, Turku

Hakemus: 1500 €

TVO on jälleen järjestämässä tehdasmiljöön keskellä, legendaaristen tiilikasojen syleilyssä kesäisten konserttien sarjan. Teviksen Terassitorstait ovat maksuttomia tilaisuuksia ja kaikille avoimia tapahtumia, joissa kuullaan uutta ja innostavaa musiikkia niin paikallisilta, kotimaisilta kuin ulkomaisiltakin artisteilta.

Päätähuimaavien soittoesitysten ohella on mahdollista nauttia kuppi kuumaa tai viileitäkin virvokkeita. Sateiden osuessa museoviraston suojeleman tönön pihaan siirrytään sisätiloihin kuulemaan keikkaa, pelaamaan flipperiä ja mahdollisesti moshaamaan. Nälkäisimmille on tarjolla Kiroilevat Kokit -pop up-ravintolan pyöräyttämiä, kulttimaineeseen nousseita seitan-burgereita.

Esiintyjäkaartiin on aikaisempien vuosien ja Tevikselle tyypilliseen tapaan otettu mukaan ruohonjuuritason artisteja sekä vaihtoehtoisen kentän suosikkeja genrestä kuin genrestä. Mukana on niin punkkia, raskaampaa rockia, indietä, poppia, surinaa, heviheiluntaa, pörinää sekä timanttisia yllätyksiä tiskijukkien levylaareista.

Koko kesän ohjelma:

1.6. Dead End Therapy, Ryhtiliike, Turun Tauti
8.6. Tuomas Henrikin Surmavirsi, Bogolo
15.6. Jerry Järvisen Korjaamo, Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat, Huolet ja Murheet + Olga Sánchez Art - Walk-In Tattoo
22.6. Johannes Faustus, Kasipuol, Red Crickets
29.6. Shitboot, Möysero, Aloha Burns
6.7 Yellow Plague, Hertsi Putos Kyydistä, Sydäntalvi
13.7. Apukädet, Akseli Hiltunen, Junta (DK)
20.7. Captain Apache, Lagrange Points, Outo Valo
27.7. Below the Graves, Cumbeast + 1
3.8. Kodinrikkojat, Torsomuseo, Lama-Ajan Lapset
10.8. Rakas Älä Lyö, Bother Brothers, Severi Peura & Selvänäkijät
17.8. Bobahau, Dirtybed
24.8. Jep Jep Jep, Wombatmen, Santeri Seessalo
30.8. TBA

Vapaaehtoisvoimien pyörittämä TVO on esteetön ja opiskelijoiden sekä erikoismenoa suosivien kantapaikka. Vuonna 1928 perustettu Turun yliopiston Varsinais-Suomalainen Osakunta on monimuotoisten akateemisten perinteiden säilyttämisen lisäksi ansioitunut vaihtoehtokulttuurin kehtona ja opiskelijoiden olohuoneena. Osakuntatilat ovat hyvä harrastamis- ja vapaa-ajanviettopaikka, ja järjestön tilat ovat aina erottuneet edukseen Turun tapahtuma- ja keikkapaikkojen joukossa.

Aktiivisten talkoilijoiden remontoimat ja kunnostamat tilat saatiin anniskeluoikeuksin koristeltua ja avattua yleisölle huhtikuussa 2015. TVO:n uusien tilojen tapahtuma- ja ohjelmapoliitikassa on suosittu aloittelevia ja marginaalisia bändejä sekä muita kulttuuritoimijoita muun muassa teatterin ja esittävien taiteiden saralla. Vastaavia konsertteja ja kulttuurielämyksiä ei juuri muualla Turussa nykyisellään järjestetä.

Kesäisin yhdistyksen taloustilannetta syö Suomen kesä ja festivaalien ynnä muiden kesärientojen jämäkkä määrä: sisätiloissa järjestettäville keikoille ei yksinkertaisesti ole kysyntää. Kuitenkin nimenomaan keikat ovat TVOn pääsääntöinen tulonlähde, joten stipendi tulisi kattamaan kesäkauden tappioita ja mahdollistamaan tulevaisuudessakin toiminnan yhteisen hyvän puolesta.

Twitter

#terassitorstait

WWW

https://www.facebook.com/TVOLIVES/

Jaa

450

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova