Tohlopin rennompi juhannus

22.6. - 30.6.2017 @ Tohloppijärven maisemissa, Tohloppijärvi, Tampere

Hakemus: 1500 €

Vapaamuotoista kuljailua Tohloppijärven rantamilla, sekalaisella ystäväporukalla. Eväät mahdollisimman luomua, grillatessa pääasiassa kasviksia, juhannusmakkara sallittu. - Tilanteen luontohenkisyys rajoittaa videotallenteiden käyttöä, joten lähestymme näin tekstipitoisesti, avustuksen hakemiseksi.
Vaihteleva kokoonpano ystäviä, naapureita, tuttuja ym säätilojen salliessa shortsimeiningillä, flanellipaita ja punkkisuojaus mukaan lukien. Rauhallista, nautinnollista kesänviettoa.

Taloudellinen satsaus: luomuviinit ja oluet maun mukaan, aurinkosuojavoiteet, monipuolinen grillattava ruokavalio, kasviksia, kalaa, lihaa, jälkiruoka: juustoleipäkahvit. Kalastuslupa virvelille ja katiska, ovat tapahtuman organisaattoreiden päätoiveita - ylimääräisinä kustannuksina, haemme niihin avustusta. Kahluusaappaat katiskan viemiseksi ja noutamiseksi. Näillä aineksilla, plus ensiapupakkaukset, voisimme lähteä rakentamaan, uutta traditiota Tohloppijärven seudulle Tampereella. Paikallisuutta, pienimuotoisuutta, mutta avointa, ihmisystävällistä kesäntapahtumaa, jossa jokainen satunnainen kulkija, on osallisena, Tohloppi-Epilä-alueen luontokohteen kesäjuhlassa.

Perinteitä arvostaen vetäydymme pusikoihin järven rantamille, ihailemaan laineiden liplatusta ja lintujen kaunista laulua. Olotilan päätavoite on totaalinen rentouden tunne, ilman arjen suorittamisvaatimuksia - kalastaminen on yksi aktiviteetin muodoista, joka sallittu Tohloppi-Epilä-alueen kesäjuhlassa. Grillaaminen ja jutteleminen, luontohavainnot. - Tämä yhteisen tekemisen ja olemisen muoto, ansaitsee sponsorinsa. Osallistujissa monenlaista arjen puurtajaa, joten hekin ovat hengähdyshetkensä ansainneet.
Tapahtuman organisaattorina, tekisin ruoka- ym ostokset ja tiedottaisin muita osallistujia ajankohdista ja tapahtuma-ajoista. Aikahaarukka on sen takia laaja, että se sisältää säävarauksen ja joustoa sopivien ajankohtien sopimiseen. Tarkoitus kuitenkin usemman päivän ja illan kesäviettotapahtuma Tohloppijärven rantamilla. - Luonnon siivoamme, aina jäljiltämme. Olemme laittaneet myös linnunpönttöjä alueelle.

Jaa

2

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova