Torppis Picnic Party (2017)

19.8.2017 @ Pikku Käräjäpuisto, Torpparinmäki, Helsinki, Herastuomarintien ja Lainlukijantien kulma, Helsinki

Hakemus: 1500 €

Helsingin Torpparinmäen Kylätapahtuma, Torppis Picnic Party, järjestetään kolmatta kertaa, lauantaina 19.8.2017, klo 13:00 – 18:00. Tapahtumapaikka on Pikku Käräjäpuisto (Herastuomarintien ja Lainlukijantien kulmassa). Tämä on yleisölle maksuton pikniktapahtuma, joten omat eväät mukaan. Tämä on ulkoilmatapahtuma, sateen sattuessa kastutaan!
Tapahtuma toteutetaan talkoohengessä ja omin voimin. Suuri osa esiintyjistä on nykyisiä tai entisiä Torpparinmäen asukkaita, tai ainakin sidoksissa Torpparinmäen yhteisöön.
Ohjelmassa esiintyy useita Torpparinmäen yhtyeitä (6-8) – esiintyjiä nuoresta vaariin - amatöörejä ja ammattilaisia - ja musiikin kirjo on laaja; 60-luvun rockia, bluesia, heviä (lapsille), bilemusiikkia, laulelmia, rappia ja muuta nykymenoa, vanhaa tanssimusiikkia. Muutakin ohjelmaa on tarjolla, varsinkin lapsille. Myös yhdistykset ja seurat esittelevät toimintaansa.

Tapahtumasta on kahtena edellisenä vuotena tullut merkittävä yleisötapahtuma Torpparinmäen kylällä. Siellä tavataan tuttuja ja kuunnellaan ”oman kylän poikien ja tyttöjen" esityksiä. Hauskaahan tämä on hyvällä säällä, mutta sateen sattuessa Torpparinmäen Kyläyhdistyksen pienen järjestelyporukan tapahtumabudjetti on sään armoilla, enemmän kuin kuralla.

WWW

https://www.facebook.com/Torppis-Picnic-Party-545400955619234/

Jaa

140

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova