Turku Animated Film Festival

23.8. - 27.8.2017 @ Manilla, Logomo + muita, Itäinen Rantakatu 64, Turku

Hakemus: 1500 €

Turku Animated Film Festival, tuttavallisemmin TAFF, on Suomen nuorin ja hurmaavin animaatioelokuvafestivaali. Elokuun lopulla TAFF taikoo Turusta viiden päivän ajaksi animaation ihmemaan, jossa liikkuvaan kuvaan ja kansainväliseen festivaalitunnelmaan voi törmätä odottamattomissakin paikoissa, aamusta iltaan.

TAFF on animaation ja luovan mielen juhlaa. Festivaali toimii inspiroivana kohtaamispaikkana, joka tuo yhteen elokuvantekijät, alan ammattilaiset sekä paikalliset animaatioelokuvan ystävät ikään katsomatta.

TAFF levittäytyy kaupunkitilaan: se näkyy rakennusten seinillä ja sisäpihoilla, ottaa haltuunsa museo- ja galleriatiloja sekä vierailee baareissa ja vanhassa valtamerialuksessa.

TAFFin ohjelmisto koostuu hurmaavan omaperäisistä, ihanan kekseliäistä lyhytanimaationäytöksistä. Luvassa on koko perheelle sopivaa ohjelmaa, livesäestettyjä elokuvanäytöksiä, maailmanensi-iltoja sekä koko joukko maksuttomia tapahtumia. Kuratoiduissa teemanäytöksissä voi paneutua muun muassa parhaimpaan puolalaiseen nykyanimaatioon, erilaisin stop motion -tekniikoin toteutettuihin töihin sekä dokumentaariseen animaatioon.

Lapsille ja nuorille järjestetään ikioma pääsymaksuton animaatioelokuvafestivaali, TAFF Junior.

Twitter

#taffturku

WWW

http://taff.fi/2017/

Jaa

176

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova