Turun mopo- ja piikkimiitit

1.7.2017 @ Vaihtelee. Turun seudulla, Turku

Hakemus: 1500 €

Turun mopo- ja piikkimiitti on jo perinteeksi muodostunut ja yksi suurimmista nuorisolle (erityisesti mopo- ja kevytmoottoripyöräikäisille) suunnattu tapahtuma. "Miittejä", eli kokoontumisajoja järjestetään n. joka kolmas viikonloppu keväästä syksyyn, kelin salliessa. Osallistujia on säästä riippuen 150-400, eli se koskettaa todella monta Turun seudun nuorta. Miittien järjestämisessä olemme yhteistyössä erityisesti poliisin kanssa, jonka vuoksi asiat rullaavat muita häiritsemättä, eli turkulaiset saavat nukkua rauhassa.

Mihin tarvitsemme stipendiä?
Me järjestäjät olemme keränneet rahaa miittitoimintaan mm. myymällä tarroja aktiivisesti miitissä ja sen ulkopuolella, mutta siitä saatava raha on pääasiassa nimellistä. Jotta homma toimii sulavasti, tarvitsemme lisää neonkeltaisia- ja oransseja huppareita, joista järjestäjät tunnistaa. Mitä enemmän saamme huppareita käyttöön, sitä paremmin saamme hoidettua siirtymät ja muut liikenteenohjaukset. Ensiapulaukkuja meillä ei rahasyistä käytännössä ole kunnollisia, mutta niitäkin tarvitaan sillä oikea apu oikeassa paikassa vahingon sattuessa on äärimmäisen tärkeää.

Meille Turun nuorille mopomiittitoiminta on elinehto, ja vaalimme sitä jatkossakin, pitäen mielessä turvallisuuden ja sen, että emme aiheuta haittaa muille ihmisille. Tärkeintä on, että nuorilla on hauskaa ajanvietettä, tekemistä ja mahdollisuus kokoontua!

Twitter

#tkumiitit

WWW

http://instagram.com/tkumiitit

Jaa

689

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova