Vanhan kirjallisuuden päivät

29.6. - 1.7.2017 @ Sylvään koulu, Ojansuunkatu 8, Sastamala

Hakemus: 1500 €

Vanhan kirjallisuuden päiviä vietetään teemalla Itsepäinen Suomi jo 33. kerran juhannuksen jälkeen perjantaina ja lauantaina. Tapahtuman kivijalkana toimii lähes 50 antikvaarisen kirjakauppiaan tarjonta. Uudet kirjat ja kirja-alan tuoreet kuulumiset löytyvät kustantajien, yhdistysten ym. osastoilta, joita tapahtumassa on yli 50.

Ohjelma käynnistyy ennakko-ohjelmalla jo torstaina, kun yleisölle esitetään kuvanäytteitä Veikko Sinisalon esittämistä itsepäisistä roolisuorituksista. Perjantain avajaisissa nähdään näyttelijä, näyttelijäntyön professori Hannu-Pekka Björkman sekä vapaa kirjoittaja Kaarina Hazard. Keskusteluissa ja seminaareissa kuullaan mm. Heikki Aittokoskea, Tellervo Koivistoa, Siri Kolua, Sirpa Kähköstä, Matti Mäkelää ja Helena Petäistöä.

Perjantain päättää Kalevauva.fi-trubaduurien konsertti. Vuosi sitten hyvän vastaanoton saanut Kirjateekki jatkaa ohjelmistossa. Kirjapäivät päättyvät itsepäistä tyrvääläisyyttä pohtivaan Tyrvääläiseen Trykiin.

Lasten omilla kirjapäivillä lauantaina on ohjelmassa nukketeatteria sekä Pikku Myyn ja Muumipeikon tapaaminen. Mediateekin runoklubilla itsepäisiä runoja esittävät Anna Elina Isoaro, Susinukke Kosola, Jukka Viikilä ja Tuija Välipakka.

Vanhan kirjallisuuden päivät kokoaa yhteen kirjan ja kirjallisuuden rakastajat katsomatta ikää, koulutusta tai yhteiskunnallista asemaa. Kirjapäivien leppoisassa tunnelmassa kävijät tekevät hyviä kirjalöytöjä, kuuntelevat monipuolista ohjelmaa ja tapaavat tuttujaan. Kirjapäivien aikaan aurinko paistaa ja Sastamalan kaupunki on täynnä hyväntuulista väkeä.

Twitter

#vanhankirjallisuudenpäivat #kirjapäivät2017 #itsepäinensuomi

WWW

http://www.vanhankirjallisuudenpaivat.com

Jaa

111

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova