Vuohijärvi Soi

4.8. - 5.8.2017 @ Jaalan Hartolan PVY:n ulko- ja sisälavat, Ansalahdentie 8, Kouvola

Hakemus: 1500 €

Jaalan Musiikki- ja Monitaideyhdistys ry järjestää Vuohijärvi Soi -festivaalin jo kolmatta kesää Jaalan Hartolan kylän PVY- talon sisä- ja ulkolavoilla. Musiikki- ja monitaidefestivaali tarjoilee musiikkia ja taidetta moneen makuun.

Ohjelman aloittaa 4.8. klo 18 perjantai- illan gaalakonsertti, jonka alkupuoliskolla kuullaan solisteja ja jousikvartettia ohjelmistonaan klassisen musiikin rakastettuja mestariteoksia.
Säveltäjäniminä mm. Chopin, Smetana, Piazzolla ja Beethoven.
Vähitellen ohjelma taittaa viihteellisempään tyyliin ja loppuillasta lavalle nousee Monrepos Salonkiyhtye solisteinaan konserttilavojen suosikkibaritoni Hannu Lehtonen ja viuluvirtuoosi Elisar Riddelin.

Perjantaina konserttien välissä juhlitaan kuvataiteilija Antti Into Virtasen ja kuvittaja Noora Nevalaisen taidenäyttelyn avajaisia.

Lauantaina 5.8. PVY:n lavat soivat klo 13:00-22:30, kun klassinen, pop, blues, jazz ja ja moderni kansanmusiikki valloittavat festarialueen.
Päivän esiintyjinä mm. Jukka Gustavson & British Standard Blues Band, harmonikkamestari Marco Könönen orkestereineen ja laulaja Anna-Miina.
Golden Monrepos -Salonkiyhtye esiintyy omassa konsertissaan solistinaan sopraano Emilia Vesalainen- Pellas. Balladit, serenadit, czardakset, tangot, valssit, musikaali- ja operettisävelmät tempaavat kuulijan mukaansa taianomaiselle retkelle sävelten huvipuistoon.

Lauantai-illan päättää jaalalaisetkin tanssilattialle koukuttanut musiikin ja skotlantilaisten tanssien Ceilidh- illanvietto livebändin tahdissa. Tanssien lomaan kuullaan sooloesityksiä festivaaliartisteilta.

Festivaalialueella syntyy konserttiyleisön yhteistaideteoksena sävellys, joka kantaesitetään osana lauantai-illan Ceilidh-ohjelmaa.

Tapahtumapaikalla avoinna makkaran- ja letunmyyntipisteet sekä buffetteja.

Festivaaliviikolla lisäksi tarjolla maanantaista torstaihin Jaalan leirirannassa avoimia taidetyöpajoja. Lisätiedot Facebookista @vuohijarvisoi

Vuohijärvi Soi -festivaali on kahden aiemman toimintavuotensa aikana kerännyt runsaasti kiitosta paikallisilta ja kauempaakin tulleelta yleisöltä. Erityisesti tapahtumaa on kiitelty sen n. 30 vapaaehtoisen talkoolaisen ja lähes yhtä monen muusikon välisestä hienosta työilmapiiristä ja hyvästä meiningistä. Monelle tänä vuonna paikalle tulevalle yleisön edustajalle festivaalista on muodostunut tapahtuma, jota on odotettu innokkaasti talven yli. Järjestäjinä olemme onnellisia siitä, että tapahtumamme lähtöidea eri musiikkityylien ja taiteen lajien sekoittamisesta saman tapahtuman alle on saanut näin hyvän vastaanoton ja toivomme sen jatkuvan vastaisuudessakin. Erityisesti täytyy nostaa esiin suoranaiseksi ilmiöksi Etelä-Suomessa räjähtäneet skotlantilaiset ryhmätanssit, joihin suurin osa festivaalivieraista on saanut ensimmäisen kosketuksensa juuri lauantai-illan ceilidh-konsertissa.

Twitter

#vuohijärvisoi2017

WWW

http://www.vuohijarvisoi.com

Jaa

158

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova