Wanhan Haapaniemen ravintolapäivä & kirpputori

20.8.2017 @ Haapaniemi, Kuopio, Miilukatu 2, Kuopio

Hakemus: 1500 €

Vuosittain Wanhan Haapaniemen kortteli herää eloon Wanhan Haapaniemen ravintolapäivän ja kirpputorin nimissä. Talkootyönä me alueen nykyiset asukkaat haluamme luoda iloisen ja lämminhenkisen tapahtuman, joka on avoin kaikille. Presidentinkadun, Kurukadun, Miilukadun ja Saastamoisenkadun tien varsille ja talojen pihoihin avautuu lukuisia pop-up –ravintoloita ja kahviloita sekä kirpputoreja. Lisäksi tarjolla on musiikkiesityksiä ja toimintaa lapsille ja lapsenmielisille.

Haluamme toivottaa kaikki tervetulleeksi viettämään mukavaa päivää Wanhan Haapaniemen puutalokortteliin!

Wanhan Haapaniemen ravintolapäivä ja kirpputori on järjestetty vuosittain vuodesta 2012 lähtien. Tapahtuma kasvaa, kehittyy ja laajentuu vuosi vuodelta. Kaikki alueen asukkaat ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan tapahtuman järjestämiseen.

Tapahtumaamme on vahvasti inspiroinut Ravintolapäivä ja Siivouspäivä –liikkeet.

Stipendirahat käyttäisimme suoraan tapahtuman kehittämiseen. Esiintyjäpalkkiot, mainostaminen, välinehankinnat yms. vaativat rahaa. Tavoitteena on myös perustaa tapahtuman taustalle yhdistys, jonka kautta pystyisimme jatkossa entistä paremmin kehittämään tapahtumaamme. Yhdistyksen avulla pystymme vaikuttamaan myös laajemmassa mittakaavassa alueen asukkaiden hyvinvointiin, mm. kehittämällä Haapaniemeä virkeämmäksi asuinyhteisöksi, toimimaan aktiivisempana vaikuttajana kaupunkisuunnittelussa sekä toimimaan yhteistyössä muiden yhdistysten kanssa.

Twitter

#wanhanhaapaniemen

WWW

https://www.facebook.com/wanhanhaapaniemen/

Jaa

157

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova