Wuosisatamarkkinat

26.8.2017 @ Vihdin kirkonkylän keskusta ja rantaalue, Niuhalanraitti 03400 Vihti, Vihti

Hakemus: 1500 €

Markkinapäivän ytimen muodostavat perinteisesti markkinakojut, jotka tarjoavat ostettavaksi laajan valikoiman käsitöitä, vanhoja tuotteita, vanhan ajan tyyliin ja tekniikoilla valmistettuja tuotteita sekä luomu- ja lähituotannon herkkuja.
Markkinoiden yhteydessä kirkonkylällä esittäytyy myös kunnan ja seurakunnan palvelujen lisäksi järjestöjä, yhdistyksiä, yrityksiä sekä harrastus- ja matkailupalvelujen tarjoajia. Markkinapäivä onkin hieno mahdollisuus tutustua Vihtiin kuntana ja kotipaikkana, niin vakituisille kuin vapaa-ajan asukkaille.
Ohjelmaa tulee olemaan runsaasti eri pisteissä. Kirkonkylällä on markkinapäivänä myös lukuisia ravintola- ja kahvilapisteitä. Wuosisatamarkkinoille on vapaa pääsy.
Vuonna 2016 tapahtumalla oli n. 16 000 kävijää, mikä on neljä kertaa enemmän kuin kirkonkylän asukasmäärä. Markkinat ovat klo 10.00-16.30.

Wuosisatamarkkinat järjestetään vapaaehtoisvoimin. SuurVihdin Kilta ry, yhteistyössä Vihdin kunnan kanssa järjestää ensimmäistä kertaa yksin koko markkinatapahtuman. SuurVihdin Kilta on voittoa tavoittelematon yhdistys, jolla ei ole mitään säännöllisiä tuloja, vaan varat jotka käytetään erilaisiin tapahtumiin vuoden mittaan, juhannusjuhlat, wuosisatamarkkinat, joulukaudenavaus, uudenvuodenvastaanotto, laskiaisrieha, vappubrunssi yms, saadaan kahdesta tapahtumasta, Juhannusjuhlat ja Wuosisatamarkkinat. Wuosisatamarkkinat ovat Vihdin kunnan suurin tapahtuma vuoden aikana.

Twitter

#wuosisatamarkkinat

WWW

http://wuosisatamarkkinat.fi

Jaa

46

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova