20 vuotta!! Eikä suotta.. Mr & Mrs Andersson

11.8.2018 @ Alhon talo, Eriksdalintie 20, Porvoo

Hakemus: 1500 €

Joka vuosi pidämme naamiasi pohjaiset kesäjuhlat, tämä on ollut nyt perinteenä viimeiset 10 vuotta. On alkanut mm. talon remppausjuhlista, isännän 40 vuotis-synttäreinä, fantasia, 70-luku ja disney teemoilla. Juhla on kaikille ystäville,sukulaisille ja satunnaisille naapureille jotka haluavat juhlaan yhtyä. Kaikki ovat siis tervetulleita juhlaan.
Tänä vuonna meillä on teemana Rococoo juhlat. Muhkeilla mekoilla, isoilla hiuksilla ja näyttävillä asusteilla. Tänä vuonna on myös isäntäparin 20 vuotis hääpäivä. Juhlat on yleensä ollut kotona ja ruuat aina tehty itse. Tänä vuonna haluamme kuitenkin irtaantua arjesta cateringin ja isojen koristelujen kera kun juhlatkin ovat eri juhlapaikassa. Kuvasta näkyy esimerkki edellisten vuosien panostuksesta ja mitä tälle vuodelle on mietinnässä.

Tänä vuonna on siis isäntäparin 20v. Hääpäivä ja sitä haluamme juhlistaa isoilla juhlilla. Meillä ei riitä kuitenkaan budjetti kaikkeen joten pyydämme sponsorointia cateringiin ja koristeluihin, jotta saamme juhlista isot ja näyttävät mitä teemamme tarvitsee.

Twitter

#mr&mrsandersson20v.

Jaa

63

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova