Agilityn kymenläänin piirinmestaruuskisat

25.5. - 26.5.2019 @ KKS:n halli, Kiilatie 10, Kotka

Hakemus: 1500 €

Kennelpiirin alueilla kisataan vuosittan piirin parhaista useissa eri lajeissa. Agility on nykyään urheilulaji ja agilityn parissa paikallisseuroissa on ympäri Suomea yli 75000 jäsentä.

Toukokuussa on meidän seuran, Kotkan Koiraystäväinseura, vuoro järjestää nämä paikallisessa mittakaavassa isot kilpailut. Sunnuntaina kisataan piirinmestaruudesta niin yksilö- kuin joukkuekisassa.

Agilityssä on nykyään viisi kokoluokkaa ja jokaisesta luokasta jokaisella radalla palkitaan kolme parasta, ratoja on normaaleissa kisoissa vähintään kolme. Piirinmestaruuskisataan agilityn "kuningasluokassa" eli kolmosissa (ylintaso), samana viikonloppuna järjestään myös alempien luokkien kisat (1 lk ja 2lk). Näin ollen koko viikonlopun palkintojen tarve noin 200 kpl, mikä on iso määrä haalia tälläisen pienen 400 jäsenen paikallisseuran haalia. Seuran 400 jäsenesta vain noin kolmas osa on agilityharrastajia.

http://www.kotkankoiraystavainseura.fi/

Video on oman koirani valmennuksesta viime viikonlopulta - videosta pääsee jyvälle, millaisesta urheilumuodosta on kyse. Nopein puhtaan radan tehnyt koirakko on vuoden 2019 piirinmestari.

Yhden kisan palkintokustannukset nousevat helposti 1500 €.
Jokainen tukija on seuralle taloudellisesti äärettömän tärkeä.

WWW

http://www.kotkankoiraystavainseura.fi/

Jaa

1

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova