AnkanPyrstöjuoksu

8.9.2018 @ Ruusupaviljonki ja Ankkalammen ymäristö, Kisatie 21, Vantaa

Hakemus: 1500 €

AnkanPyrstöjuoksu on hyvän mielen maastojuoksutapahtuma 3–12 -vuotialle lapsille. Kävele tai juokse, vauhdilla ei ole väliä, kunhan liikut eteenpäin. Juoksutantereena on kaunis Ankkalammen ympäristö. Reitit ovat hyvin merkittyjä, ja kannustus kaikilla matkoilla huippuluokkaa.

Sarjat ja matkat tytöille ja pojille:
3–5-vuotiaat 200m
6–8-vuotiaat 500m
9–12-vuotiaat 1km

Kaikki ennakkoilmoittautuneet palkitaan juoksun jälkeen yllätyskassilla. Lisäksi joka ikävuosiryhmästä kolme ensimmäistä saa mitalin. Osallistumismaksu 2€ / juoksija kerätään juoksunumeroiden haun yhteydessä.

Ennakkoilmoittautuminen alkaa heinäkuussa. Voit ilmoittautua myös paikan päällä.

Nälissään ei tapahtumassa tarvitse olla, sillä Ruusupaviljongin tapahtuma-alueelta löytyy runsas buffetti sekä muita paikallisia ja liikuntaan erikoistuneita toimijoita kojuineen.

Järjestäjänä Leppäkorven koulun 4 R-M luokka, retkirahaston kartuttamiseksi.

Lähtöviivalla tavataan!

Tämän päivän PoP on erilaiset juoksuharrastukset ja -tapahtumat. Vantaalainen Leppäkorven koulun 4R-M luokka haluaa tarttua tähän hienoon ilmiöön ja järjestää laadukas maastojuoksutapahtuma lapsille ja samalla kannustaa lapsia liikkumaan enemmän maastossa.

Tapahtuman järjestämisen yksi tavoite on luokkalaisten ja huoltajien yhdessä tekeminen, sekä oppia mitä kaikkea tapahtuman järjestäminen vaatii. Lapsien motiivina on ensi vuoden luokkaretki, johon tapahtumalla kerätään rahaa. Tapahtuman järjestämiseen tarvittava aika ja työmäärä ei ole ole ihan synkassa oletettuun tuottoon, mutta ehkäpä Helen voisi sponsoroinnillaan auttaa luokkaa pääsemään tavoitteeseen!

Loppuun vielä luokkalaisten omia perusteluja miksi olisi mukava, että Helen antaisi stipendin juuri meidän tapahtumalle:

"Haluaisimme että Helen antaisi stipendin meidän huippu hienoon maastojuoksutapahtumaan, että me saadaan riittävästi luokkaretkirahaa, että me päästään leirikouluun" - Helmi 10 v.

"Jos Helen antais stipendin meidän tapahtumaan niin saatais varmaan juoksijoitakin enemmän kun ihmiset kuulis tapahtumasta" -Saaga 10 v.

"Se ois vähän niin kuin stipendi koko luokalle" Oskar 10 v.

PS. Tapahtumalta puuttuu myös vetävä juontaja ja juoksutapahtuman urheiluselostaja. Sellainen radio Novan selostaja ois aika magee juttu ;)

Jaa

8

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova