Case Neverland

28.7. - 29.7.2018 @ Kulttuuritila Kuivaamo, Lielahdenkatu 10, Tampere

Hakemus: 1500 €

28.4.2018 neljä mimmiä päättivät pistää itsensä täysillä likoon ja lähteä järjestämään kesän parhaita bileitä. Halusimme luoda Tampereen suurimmat kesäbileet, joissa rento tunnelma, hyvä musiikki ja huikea miljöö kohtaisivat. Syntyi Case Neverland – 28.7.2018 Kuivaamolla järjestettävä, eeppinen kesän fiilistelytapahtuma niille, jotka haluavat viettää kesäiltansa Tampereen huikeimmassa miljöössä muiden saman henkisten ihmisten kanssa!
Illan musiikista vastaavat Tefloneistakin tuttu Heikki Kuula ja nouseva tähti View. Muuten tunnelmaa ylläpitävät DJ ja hyvä safka, ilojuomaa unohtamatta.

Seuraa meitä Instagramissa nimellä @case.neverland ja osallistu Facebookissa tapahtumaan Case Neverland, niin pääset näkemään, mitä muuta illan aikana tapahtuu!
Early Bird -liput löytyvät 14.6. lähtien osoitteesta www.bailataan.fi.”

Olemme Tampereen Ammattikorkeakoulun yrittäjyys- ja tiimijohtamislinjan ensimmäisen vuoden opiskelijoita, ja budjettimme tapahtumamme järjestämiseen on pieni. Emme halua kuitenkaan antaa sen vaikuttaa tapahtumamme laatuun tai asiakaskokemukseen, vaan haluamme tehdä työmme niin hyvin ja laadukkaasti kuin suinkaan mahdollista. Stipendi auttaisi meitä kattamaan tilan vuokrauskulut, ja voisimme käyttää vielä enemmän rahkeita siihen, että asiakkaillamme on tervetullut ja kotoisa olo.
Olisimme todella kiitollisia jos saisimme tukea unelmamme toteuttamiseen!

Twitter

#caseneverland #straightontillmorning

WWW

https://www.facebook.com/events/1923647274592763/

Jaa

2102

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova